Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

10.000 euro finantare pentru debutantii in afaceri

Ai o societatea de tipul SRL-D?

Atunci poti aplica pentru programul SRL-D. Anul acesta prin implementarea programului se estimează acordarea de ajutor de minimis unui număr minim de 501 beneficiari.

Prin program se acordă facilităţi pentru microîntreprinderile nou-înfiinţate, conduse de întreprinzătorii debutanţi în afaceri, care desfăşoară pentru prima dată activitate economică, prin intermediul unei societăţi cu răspundere limitată debutantă (SRL-D).

10.000 euro finantare pentru debutantii in afaceri

Prin Program se finanţează implementarea Planurilor de Afaceri, în ordinea descrescătoare a punctajelor obţinute, în următoarele condiţii:

  • Alocaţie Financiară Nerambursabilă – maxim 50% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului, dar nu mai mult de 45.245 lei/beneficiar;
  • Contribuţie proprie sau credit bancar – minim 50% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului.

Aici gasesti lista cu ceea ce poti achizitiona in cadrul programului.

Anul trecut au fost depuse 580 proiecte si absolut toate proiectele au intrat la evaluare. Inclusiv cele cu minimul de punte acumulat ( 60 ).   Aici gasesti lista castigatorilor de anul trecut.

Pentru servicii de consultanta in vederea obtinerii finantarii puteti apela la noi cu incredere

Valentin Duta  0733300044  office@just-ideas.ro

Ne poti scrie aici pentru consultanta pe acest program:

[contact-form to=’office@just-ideas.ro’ subject=’Program ROMANIA START UP’][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Comentariu’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button