Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Firma Contabilitate Bucuresti

1500+

Salariati gestionati

400+

Clienti contabilitate

Firma ta de contabilitate din Bucuresti

Va oferim o gama larga de servicii contabile de specialitate oferite de experti contabili care lucreaza la firma noastra de contabilitate, sub forma unor pachete flexibile, care consideram ca se adapteaza diferitelor nevoi si profile profesionale, conferind posibilitatea alegerii planului tarifar corespunzator nevoilor de moment sau adaptabil perspectivelor de dezvolatare ale societatii dumneavoastra.

Serviciile noastre de contabilitate

Evidenta contabila

Salarizare si personal

Inventariere

Evidenta contabila

Salarizare si personal

Intocmirea/depunerea statelor de salarii;
Comunicarea cuantumului impozitelor si taxelor

de plata aferente salariilor;

Intocmirea/depunerea tuturor declaratiilor

aferente salariilor;

Intocmirea/inregistrarea contractelor de munca la ITM;
Intocmirea/inregistrarea actelor aditionale

deciziilor sau altor acte specifice la ITM;

Completarea registrului general de evidenta a salariatilor;
intocmirea/depunerea fiselor fiscale;

Inventariere

Inventarierea activelor si pasivelor

detinute de societati si valorificarea rezultatelor inventarierii.

Serviciile noastre de contabilitate

Ti-am pregatit patru pachete de servicii in functie de nivelul societatii tale.
Nota: Preturile nu includ TVA. Pentru volum de activitate mai mare solicitati o oferta personalizata.

Fara Activitate

Volum 0 de activitate,
0 angajati, Cifra de afaceri 0

250 RON

LUNA+TVA

Activitate Mica

10-50 documente/luna, 1-3 angajati,
Cifra de afaceri < 50.000 euro

600 RON

LUNA+TVA

Activitate Medie

50-100 documente/luna, 2-6 angajati,
Cifra de afaceri < 100.000 Euro

800 RON

LUNA+TVA

Activitate Mare

100 -200 documente/luna, 1-10 angajati,
Cifra de afaceri < 200.000 Euro

1600 RON

LUNA+TVA

Firma ta de contabilitate din Bucuresti

Ti-ai deschis un SRL sau un PFA si ai nevoie de servicii de contabilitate? Just Ideas ofera servicii complete de evidenta contabila, consultanta fiscala, intocmirea si inregistrarea documentelor financiare, inregistrarea contractelor de munca si servicii de inventariere. Fiecare pachet de servicii este adaptat nevoilor companiei tale, fie ca este la inceput de drum, fie ca esti deja de ceva timp pe piata.

Just Ideas este o companie care se ocupa de gestionarea firmelor mici, medii si mari in parcursul lor contabil spre reusita. Scopul nostru este sa ne asiguram ca orice actiune ai intreprinde in firma, este asigurata de legea in vigoare. Angajatii nostri sunt specializati in contabilitate si gestiune si iti stau la dispozitie pentru orice serviciu fiscal ai nevoie. Cauti un specialist care sa se ocupe de gestionarea profitului la tine in companie, care sa se asigure ca toti angajatii lucreaza perfect legal sau pur si simplu ai nevoie de sfaturi cu privire la redactarea unor documente financiare de interes pentru firma ta? Apeleaza cu incredere la serviciile noastre!

In Just Ideas exista optiunea de a-ti crea propriul pachet de servicii personalizate. Poate ca ai nevoie de consultanta contabila, de intocmirea situatiei financiare lunare/semestriale/trimestriale sau anuale, noi iti stam la dispozitie cu experti contabili profesionisti. Iti punem la dispozitie transparenta a documentelor 24/7 si rapoarte periodice cu privire la activitatea firmei tale.

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre! Dovada ne stau cei peste 400 de clienti multumiti. Am gestionat cu seriozitate si promptitudine peste 350 de societati infiintate si am obtinut pentru acestea peste 1 200 de finantari. De aceea, ocupam locul 1 in Top Afaceri pentru Microintreprinderi Sectorul 3. Serviciile noastre se intind pe trei ramuri: evidenta contabila, inventariere si salarizare si personal.

Servicii contabile adaptate la nevoile tale

Gama serviciilor de contabilitate pe care le oferim clientilor nostri este variata si se adapteaza cerintelor clientului. Te ajutam sa intocmesti o multime de documente de natura financiara, precum balantele lunare, declaratiile fiscale lunare/trimestriale/anuale, iti intocmim situatia financiara a companiei tale pentru fiecare semestru. Apoi, ne putem ocupa de jurnalele TVA si de registrul tip jurnal, cartea mare si iti prezentam raportul complet cu privire la finantele tale.

In cazul in care ai deja evidente fiscale realizate, noi le putem prelua, analiza si, daca o cere situatia, le putem reface, pentru ca firma ta sa functioneze in deplina legalitate si transparenta. Mai mult, te putem ajuta sa obtii certificatul de atestare fiscala. Te ingrijoreaza controalele fiscale? Fii fara grija, angajatii nostri te pot asista si chiar reprezenta in cazul in care treci printr-o astfel de situatie.

Afla mai multe si despre serviciile noastre de contabilitate!

Va oferim o gama larga de servicii contabile de specialitate oferite de experti contabili care lucreaza la firma noastra de contabilitate, sub forma unor pachete flexibile.

Just ideas

Inscrie-te in formular pentru oferta personalizata

Adresa

Bucuresti, Sector 3, Strada Nerva Traian, nr 27-33, Etaj 1, Spatiu birouri 6


Descarca acum aplicatia de contabilitate

Contabilitate usoara, software de contabilitate conceput pentru ca orice companie să își gestioneze finanțele și să rămână la curent cu fluxul de numerar.
Tot ce aveți nevoie pentru a vă gestiona afacerea. Urmăriți toate plățile, facturile, cheltuielile etc. online oricând și oriunde pe tabletă sau telefon.

Call Now Button