More share buttons
Share with your friends


Submit
20 martie 2018

Finantare Startup Nation 2018

Finantare Startup Nation 2018

De la un vis, la propria afacere

Inscrieri pentru Startup Nation 2018


Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Ce facem pentru tine:

Oferim servicii integrate de consultanta pentru programul STARTUP NATION

Evaluare eligibilitate aplicant

Analizam eligibilitatea și conformitatea proiectului propus și cautam soluții pentru a avea șanse cât mai mari de reușita.

Stabilirea nevoilor aplicantului

Stabilim împreuna bugetul proiectului în funcție de nevoile tale ținând cont de categoriile eligibile ale programului.

Intocmire plan de afaceri

Elaborare Cerere de finantare. Intocmirea documentatiei tehnice (Calcularea bilanțului previzionat pe cei 3 ani, Calcularea bugetului, Completarea anexelor necesare depunerii proiectului)

Suport pana la aprobare

Urmarirea evolutiei procesului de analiza si evaluare a dosarului de finantare pana la emiterea documentului de raspuns de catre Finantator.

Implementare proiect

Redactarea dosarelor de achiziție ( minim trei cereri de oferta și dovada transmiterii acestora ) și a cererilor de rambursare sau plata.

Raportare ulterioara

Redactam raportările de monitorizare a proiectului pe o perioada de 3 ani , începând cu anul următor acordării alocației financiare nerambursabile.

0

Ani de experienta in scrierea de proiecte

0

Proiecte Castigate

0

Rata de succes (%)

0

Consultanti si Contabili

0

Milioane euro atrasi

Alexandru Soca

MHT EXPERIENCE SRL

O colaborare exceptionala! Pornind de la o simpla idee cu ajutorul JUST IDEAS am reusit sa tragem finantarea necesara deschiderii magazinului online GoFo.ro. Nu doar o provocare pentru noi ci si pentru firma de consultanta care a stiut sa transpuna in pagina ideile noastre, si fara de care acest business probabil ca nu ar fi existat. Atat intocmirea documentatie si semnarea contractului de inantare cu AIPPIMM cat si asistenta ulterioara de pe perioada de derulare a proiectului, sunt motive care ne bucura ca am ales sa deschid colaborarea cu JUST IDEAS

Bianca Danila

COOLBAG SRL

Eram incepatori in lumea antreprenoriatului cand am cunoscut echipa Just Ideas, de aceea momentul primei intalniri a fost definitoriu pentru ceea ce urma. Ei ne-au ajutat in fiecare etapa a proiectului si ne-au ghidat astfel incat sa fie de succes. Am accesat fondurile si ne-am pus bussines-ul pe picioare iar acum suntem in plina dezvoltare si putem spune ca datoram mare parte din succesul nostru si celor de la Just Ideas.

Vlad Sardescu

BBMK STEEL SRL

Încă de la început, chiar înainte să începem să căutam finanțare pentru NeaKaisă, am adoptat motto-ul: în afaceri ești media aritmetică a celor 5 cei mai importanți parteneri ai tăi. Just-Ideas, prin Vali Duță, a fost cel mai important partener al nostru de la idee până la finanțare și chiar în procesul de implementare. Fără dădăceala lui și fără lupta continuă pe care a dus-o alături de noi sau uneori chiar în numele ideii noastre, încă am fi rămas la stadiul de încercare. Ne-a ajutat să creăm tot ceea ce am realizat până acum și chiar mai mult decât atât. Îl recomandăm pe Vali oricui își dorește să obțină atât finanțare, cât și acces la experiența pe care o are în scrierea de proiecte pentru finanțare

Obtine

finantare de 200.000 lei

cei 200.000 lei

| pentru afacerea ta!

CINE POATE APLICA in cadrul START UP NATION?

Trebuie asteptate normele de implementare pentru anul 2018.

Anul trecut au fost eligibile societatile cu forma de organizare: SRL, SRL-D infiintate dupa data de 30.01.2017.

Societati care nu au datorii la bugetul de stat. Codul CAEN pe care aplica este activ la data depunerii decontului.

CARE ESTE VALOAREA NERAMBUSABILA in cadrul START UP NATION?

Finantarea de la stat este in valoare de 200.000 lei reprezentand 100 %. Contributia beneficiarilor de proiecte este 0 lei. Cheltuiala cu TVA-ul aferenta este eligibila in cadrul programului START-UP NATION.

CARE ESTE MODUL DE DECONTARE in cadrul START UP NATION?

Pentru decontarea proiectului se vor folosi ambele variante de decontare:  „Cerere de plata” si „Cerere de rambursare” 

„Cerere de plata” – presupune livrarea echipamentelor de catre furnizor pe baza unei facturi cu plata la termen. Termenul de incasare este de 45 zile.

Cererea de rambursare” – este de doua feluri, din surse proprii sau prin creditul punte.

CARE SUNT CHELTUIELILE ELIGIBILE in cadrul START UP NATION?

Cheltuielile eligibile pe programul START UP NATION pot face parte din urmatoarele: echipamente tehnologice, aparate de masura si instalatii de masura, autoutilitare din categoria N1, N2, N3, echipamente IT, mobilier, realizarea unei pagini web ( limita  8000 lei ) , chirie 12 luni  pentru perioada de implementare a proiectului, consultanta ( limita 8.000 lei ),  cursuri de dezvoltare ( limita 2.500 lei).

 Mijloace de transport: autoturisme, autobuze, microbuze, biciclete, mopede, motociclete, rulote cu sau fără motorpentru comerț stradal și autoutilitare din categoria N1, N2, N3.

Pentru alte activități în afara celor de rent a car sau taxi, autoturismele sunt eligibile pentru toate activitățile din cadrul programului, cu justificarea necesității achiziționării acestora în planul de afaceri, în limită maximă de 36,000 lei fără TVA și maxim 1 autoturism / beneficiar.

Echipamente IT tehnică de calcul (tip PC, format din: unitate centrală, server, monitor, imprimantă /copiator /multifuncţională, inclusiv sisteme portabile, licenţe necesare desfăşurării activităţii, sisteme audio-video,etc.)

Salariile, utilitățile și cheltuielile aferente chiriilor pentru spaţii de lucru, spaţii de producţie şi spaţii pentru prestări servicii şi comerţ (clădiri, hale de producţie, spaţii amenajate pentru activităţi de prestări servicii, producţie şi comerţ, inclusiv din elemente prefabricate). Spatiile pentru care se acorda chirie nu trebuie să aibă destinaţie locativă. Salariile se decontează la nivelul salariului mediu, inclusiv contribuțiile aferente angajatorului. Decontarea se face pentru valoarea salariilor, utilităților și chiriei aferente după momentul semnării acordului pentru perioada de implementare;

Realizarea unei pagini web pentru prezentarea și promovarea activităţii solicitantului şi a produselor sau serviciilor, inclusiv cheltuieli înregistrare domeniu fără hosting, pentru operatorii economici care nu deţin alt site şi care trebuie să fie funcţional la data depunerii cererii de eliberare a ajutorului de minimis, în limita maximă a  8000 lei fără TVA

CARE SUNT OBLIGATIILE ?

Crearea a unui SINGUR loc de munca si mentinerea acestuia pe o perioada de 2 ANI incepand cu anul urmator implementarii proiectului. 

O alta obligatie este raportarea catre AIPPIMM pe o perioada de 3 ani.  Bunurile achizitionate prin proiectul nu pot fi instrainate/ vandute pe aceasi perioada de 3 ani.

CUM SE FAC INSCRIERILE?

Inscrierea se face pe site-ul ministerului www.aippimm.ro, si anuntul de lansare se face cu cel putin 10 zile inainte. Data estimativa este  APRILIE-MAI 2018 . Inscrierea on-line se desfasoara in sesiuni de 30 zile calendaristice, pana la epuizarea bugetului alocat Programului. Dupa terminarea inscrierilor se vor evalua proiectele in functie de punctajul optinut.

OFERTA CONSULTANTA STARTUP NATION 2018

 • Analiza eligibilitatii/conformitatii solicitantului
 • Intocmirea documentatiei tehnice
 • Calcularea bugetului
 • Calcularea bilanțului previzionat pe cei 3 ani
 • Completarea anexelor necesare depunerii proiectului
 • Conceperea si redactarea oricaror documente apreciate de Finantator sau Prestator ca necesare si utile pentru accesarea programului de finantare identificat
 • Depunerea dosarului de finantare in conformitate cu prevederile Ghidului solicitantului
 • Urmarirea evolutiei procesului de analiza si evaluare a dosarului de finantare pana la emiterea documentului de raspuns de catre Finantator
 • Pregatirea cererilor de oferta
 • Elaborarea procesului verbal de stabilire a castigatorului pentru toate cheltuielile din buget
 • Elaborarea cererilor de plata

OFERTA CREARE WEBSITE SI PROMOVARE STARTUP NATION

 • Facem o pre-analiza de business, astfel încat aflam mai multe despre domeniul in care activezi si sa intelegem mai bine modelul tau de business
 • Alegem o tema de WordPress in functie de business-ul in care activezi care poate fi ulterior personalizata cu elementele tale specifice
 • Folosim continutul (texte, imagini, filme de prezentare) sau iti cream noi continutul daca vei considera necesar (acest aspect este un serviciu aditional si va fi cuantificat separat)
 • Pe tot parcursul perioadei de dezvoltare – veti putea vizualiza progresul proiectului, dezvoltarea se face pe serverele noastre, iar cand este gata, se semneaza procesul verbal de acceptanta (predare-primire) si va fi mutat pe domeniul web al dumneavoastra
 • Vom efectua o serie de teste, sa asiguram standardul de calitate adecvat așteptărilor tale: testari de formulare, e-mailuri, verificare link-uri (interne si externe), pagina de contact
 • Vom implementa un cod de urmarire/tracking a comportamentului utilizatorului tau pe website, de la google analytics, prin care sa poti urmari statisticile din partea de online a business-ului tau
 • Dupa lansarea unui nou website, promovam website-ul tau prin servicii de optimizare SEO, servicii PPC (pay-per-click: Google ads, Facebook ads)