16 iunie 2017

Finantare Startup Nation 2018

CE FACEM PENTRU TINE ...

Oferim servicii integrate de consultanta pentru programul STARTUP NATION

Evaluare eligibilitate aplicant

Analizam eligibilitatea și conformitatea proiectului propus și cautam soluții pentru a avea șanse cât mai mari de reușita.

Stabilirea nevoilor aplicantului

Stabilim împreuna bugetul proiectului în funcție de nevoile tale ținând cont de categoriile eligibile ale programului.

Intocmire plan de afaceri

Elaborare Cerere de finantare. Intocmirea documentatiei tehnice (Calcularea bilanțului previzionat pe cei 3 ani, Calcularea bugetului, Completarea anexelor necesare depunerii proiectului)

Suport pana la aprobare

Urmarirea evolutiei procesului de analiza si evaluare a dosarului de finantare pana la emiterea documentului de raspuns de catre Finantator.

Implementare proiect

Redactarea dosarelor de achiziție ( minim trei cereri de oferta și dovada transmiterii acestora ) și a cererilor de rambursare sau plata.

Raportare ulterioara

Redactam raportările de monitorizare a proiectului pe o perioada de 3 ani , începând cu anul următor acordării alocației financiare nerambursabile.

7

Ani de experienta in scrierea de proiecte

254

Proiecte Castigate

97 %

Rata de succes

11

Consultanti si Contabili

48,5

Milioane lei atrasi

GARANTII si AVANTAJE CLIENT ... RISC = 0 lei

Suntem singura firma de consultanta din Romania care ofera 6 avantaje si garantii astfel incat riscul si efortul financiar in caz de nereusita sa fie 0.

Contabilitate GRATIS

Servicii de contabilitate Gratis pana la momentul aprobarii proiectului. Cu acest avantaj poti economisi cel putin 1500 - 2000 lei. Aici preturile de contabilitate.

Returnarea Avansului

Ne angajam prin contract sa returnam avansul incasat daca proiectul este evaluat si respins din orice motiv.

Infiintare societate

Returnam costul infiintarii societatii daca proiectul este respins. Mai mult, clientii care infiinteaza societate cu noi au o reducere de 20 % fata de pretul de lista. Vezi aici pretul.

Inchidere Societate Gratis

Daca proiectul este respins la evaluare ne angajam sa inchidem societatea Gratis, astfel incat sa nu iti genereze costuri. De regula astfel de servicii ajung undeva intre 1000 si 1500 lei.

Oportunitati viitoare

Vei afla primul de la noi de oportunitatile anuale de finantare pe diferite programe.

Garantia bunului simt

Semnam contractul de consultanta doar daca avem 100 % incredere in reusita proiectului tau. 

CE SPUN CLIENTII DESPRE NOI ....

caret-down caret-up caret-left caret-right
Alexandru Soca MHT EXPERIENCE SRL

„O colaborare exceptionala! Pornind de la o simpla idee cu ajutorul JUST IDEAS am reusit sa tragem finantarea necesara deschiderii magazinului online GoFo.ro. Nu doar o provocare pentru noi ci si pentru firma de consultanta care a stiut sa transpuna in pagina ideile noastre, si fara de care acest business probabil ca nu ar fi existat. Atat intocmirea documentatie si semnarea contractului de inantare cu AIPPIMM cat si asistenta ulterioara de pe perioada de derulare a proiectului, sunt motive care ne bucura ca am ales sa deschid colaborarea cu JUST IDEAS”

Bianca Danila COOLBAG SRL

„Eram incepatori in lumea antreprenoriatului cand am cunoscut echipa Just Ideas, de aceea momentul primei intalniri a fost definitoriu pentru ceea ce urma. Ei ne-au ajutat in fiecare etapa a proiectului si ne-au ghidat astfel incat sa fie de succes. Am accesat fondurile si ne-am pus bussines-ul pe picioare iar acum suntem in plina dezvoltare si putem spune ca datoram mare parte din succesul nostru si celor de la Just Ideas.”

Vlad Sardescu BBMK STEEL SRL

„Încă de la început, chiar înainte să începem să căutam finanțare pentru NeaKaisă, am adoptat motto-ul: în afaceri ești media aritmetică a celor 5 cei mai importanți parteneri ai tăi. Just-Ideas, prin Vali Duță, a fost cel mai important partener al nostru de la idee până la finanțare și chiar în procesul de implementare. Fără dădăceala lui și fără lupta continuă pe care a dus-o alături de noi sau uneori chiar în numele ideii noastre, încă am fi rămas la stadiul de încercare. Ne-a ajutat să creăm tot ceea ce am realizat până acum și chiar mai mult decât atât. Îl recomandăm pe Vali oricui își dorește să obțină atât finanțare, cât și acces la experiența pe care o are în scrierea de proiecte pentru finanțare"

Obtine cei 200.000 lei pentru afacerea ta !

Oferta Scriere proiect fara implementare

Descarca Oferta

Descarca oferta pentru scriere proiect fara implementare:

 

Oferta Scriere proiect cu implementare

Descarca Oferta

Descarca oferta pentru scriere proiect cu implementare:

 

Inscrieri program Startup Nation in 2018. Mai jos te poti inscrie pentru programul Startup Nation din 2018.  Ve afla primul raspunsul la intrebarea "Cand se deschide programul Startup Nation in 2018?"

Acorda 30 de secunde formularului de mai jos.