Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

MrForno

Suntem încântați să vă aducem vestea despre parteneriatul inedit între două companii de excepție – Just Ideas și MrForno. Această colaborare reprezintă o combinație perfectă între experiența solidă în domeniul fondurilor europene oferită de Just Ideas și oferta diversificată de cuptoare profesionale pentru industria alimentară prezentată de MrForno.

Just Ideas a devenit un nume de referință în domeniul scrierii de proiecte cu finanțare europeană, aducând succes și prosperitate organizațiilor din toate domeniile. Cu o echipă de experți în accesarea și gestionarea fondurilor europene, Just Ideas a demonstrat abilitatea de a transforma ideile în realitate, de a dezvolta proiecte sustenabile și de a obține finanțare pentru clienții săi.

Pe de altă parte, MrForno este lider în furnizarea de cuptoare profesionale destinate diverselor sectoare din industria alimentară, inclusiv covrigării, patiseriei, cofetăriei, fast-food-ului, pizzeriilor și sectorului HoReCa. MrForno este cunoscut pentru furnizarea echipamentelor de cea mai înaltă calitate și pentru sprijinirea antreprenorilor din industria alimentară în dezvoltarea afacerilor lor.

Unul dintre cele mai notabile aspecte ale acestui parteneriat este furnizarea a 1000 de cuptoare profesionale către covrigăriile din rețeaua MrForno. Această inițiativă reprezintă o oportunitate unică pentru antreprenorii din acest domeniu de a-și moderniza și eficientiza procesele de producție, crescând astfel calitatea produselor și profitabilitatea afacerii lor.

Cu experiența vastă și cunoștințele profunde pe care le aduc ambele companii la masă, acest parteneriat are potențialul de a sprijini în mod semnificativ dezvoltarea întreprinderilor din industria alimentară. Împreună, Just Ideas și MrForno vor oferi servicii complete și soluții personalizate pentru clienții lor, sprijinindu-i în obținerea de finanțări europene și în achiziționarea echipamentelor de cea mai înaltă calitate pentru a-și extinde și îmbunătăți afacerile.

Suntem convinși că această colaborare va aduce beneficii semnificative pentru clienții noștri și pentru întreaga industrie alimentară. Abordarea noastră sinergică și pasiunea pentru excelență vor defini cu siguranță standarde noi de succes în această industrie. Vom continua să lucrăm împreună pentru a ajuta antreprenorii să-și atingă obiectivele și să-și transforme visele în realitate.

Just Ideas in cifre:

0
Ani de experienta in scrierea de proiecte
0
Proiecte Castigate
0 %
Rata de succes
0
Consultanti si Contabili
0
Milioane euro atrasi
Testimoniale

Ce spun clientii despre Just Ideas

Call Now Button