More share buttons
Share with your friends


Submit
23 februarie 2017

Testimoniale – proiecte fonduri guvernamentale

„Încă de la început, chiar înainte să începem să căutam finanțare pentru NeaKaisă, am adoptat motto-ul: în afaceri ești media aritmetică a celor 5 cei mai importanți parteneri ai tăi. Just-Ideas, prin Vali Duță, a fost cel mai important partener al nostru de la idee până la finanțare și chiar în procesul de implementare. Fără dădăceala lui și fără lupta continuă pe care a dus-o alături de noi sau uneori chiar în numele ideii noastre, încă am fi rămas la stadiul de încercare. Ne-a ajutat să creăm tot ceea ce am realizat până acum și chiar mai mult decât atât. Îl recomandăm pe Vali oricui își dorește să obțină atât finanțare, cât și acces la experiența pe care o are în scrierea de proiecte pentru finanțare SRL-D.” (Vlad Sardescu, www.neakaisa.ro, BBMK STEEL SRL-D – 2014, RUE 10/2014)
„Eram incepatori in lumea antreprenoriatului cand am cunoscut echipa Just Ideas, de aceea momentul primei intalniri a fost definitoriu pentru ceea ce urma. Ei ne-au ajutat in fiecare etapa a proiectului si ne-au ghidat astfel incat sa fie de succes. Am accesat fondurile si ne-am pus bussines-ul pe picioare iar acum suntem in plina dezvoltare si putem spune ca datoram mare parte din succesul nostru si celor de la Just Ideas.” ( Bianca Danila, www.coolbag.ro, COOLBAG SRL-D – 2014, RUE 61/2014)
„Ne-au primit cu prietenie, ne-au inspirat incredere si siguranta de la prima intalnire. Au facut ca totul sa para usor si realizabil, incurajandu-ne sa demaram proiectul. Infiintarea firmei, scrierea proiectului si aplicarea au fost facute in timp record, intr-o perioada de doar cateva zile inainte de data aplicarii pentru proiect. Acum, aflandu-ne aproape de sfarsitul utilizarii fondurilor, putem spune ca nu regretam increderea pe care am acordat-o celor de la Just-Ideas si proiectului.”(Ciocan Claudia, www.phoart.ro, PHOART PRODUCTION SRL-D – 2014, RUE 70/2014)
‘”Profesionalism. Inca de la prima intalnire echipa JUST IDEAS a dat dovada de profesionalism si incredere. Desi la inceput stateam pe ganduri: sa accesez fondurile , sa nu le accesez, ei m-au convins prin prezentarea unui plan de afaceri si cateva grafice. Si acum dupa 2 ani de la proiect ma uit pe ele si imi vine sa-i intreb: „ De unde stiati ca o sa fie asa de bine?”. Ce sa mai zic, am luat fondurile in 2012 pentru un magazin online si am reusit sa dublam cifra de afaceri de la an la an, sa facem angajari si sa reinvestim in alte echipamente si intr-o noua platforma de e-commerce. Am facut toate acestea doar cu ajutorul lor. Ne-au fost alaturi la depunere, aprobare, implementare ( cereri de tragere ) si acum ne ofera serviciile de contabilitate.” ( Marius, www.zambirici.ro, ONLINE KIDS SRLD RUE 80 /2012)
„O colaborare exceptionala! Pornind de la o simpla idee cu ajutorul JUST IDEAS am reusit sa tragem finantarea necesara deschiderii magazinului online GoFo.ro. Nu doar o provocare pentru noi ci si pentru firma de consultanta care a stiut sa transpuna in pagina ideile noastre, si fara de care acest business probabil ca nu ar fi existat. Atat intocmirea documentatie si semnarea contractului de inantare cu AIPPIMM cat si asistenta ulterioara de pe perioada de derulare a proiectului, sunt motive care ne bucura ca am ales sa deschid colaborarea cu JUST IDEAS” (Alexandru Soca, www.gofo.ro , MHT EXPERIENCE SRL-D – 2014, RUE 357 /2014)
„Vali și echipa lui de la Just Ideas m-au ajutat foarte mult atât în conceperea proiectului, dar mai ales după ce acesta a fost aprobat.
Ca să înțelegi de ce îl recomand pe Vali, am schițat mai jos ce s-a întâmplat de la prima discuție și până la cheltuirea banilor din proiect.
– mi-a explicat foarte clar în ce constă toată nebunia cu SRL-D-ul (planul de afaceri, aplicația, procesul de împrumut)
– m-a ajutat cu sfaturi în scrierea planului de afaceri (e important să-ți scrii singur planul de afaceri pentru că nimeni nu cunoaște mai bine ca tine ce îți dorești de la business-ul tău, dar este esențial să fie citit și de o pereche de ochi avizați; în cazul meu l-am avut pe Vali care a venit cu recomandări valoroase.)
– fără Just Ideas nu cred că m-aș fi descurcat cu obținerea împrumutului de la CEC; oamenii ăștia au reușit să mă piardă după scurt timp cu toată birocrația din sistemul lor, dar norocul meu a fost că nu a trebuit să-mi bat prea tare capul cu asta deoarece am avut sprijinul lui Vali și am putut să-mi văd în continuare de pregătirea lansării business-ului meu.
– lucrurile nu s-au simplificat deloc după ce s-a aprobat împrumutul; trebuie făcute cereri lunare, aduse explicații pentru cea mai mică schimbare pe care dorești să o faci, redactate procese verbale și multe altele; din nou, m-am bucurat de colaborarea cu Vali și echipa de la Just Ideas. Cererile au fost trimise pe mail, bine redactate, astfel încât banca nu a avut prea multe de obiectat.
Așadar, îți recomand să ai nervi tari în această „luptă” cu dorințele statului și ale băncii, dar să mergi cu încredere pe mâna lui Vali pentru că se va gândi mereu la interesul tău și va trata fiecare problemă cu maximă seriozitate și promptitudine.” (Catalina Sofa, www.spokes.ro , SPITA VESELA SRL-D, RUE 77/2014)
“Am apelat la serviciile companiei de consultanţă Just Ideas în 2012 pentru accesarea de fonduri nerambursabile, scopul nostru fiind acela de achizitiona utilaje pentru productia de gheata. Proiectul a fost de succes, deoarece am obtinut finantarea si echipamentele deja au intrat in productie.” (Tabacelia Daniela, www.bar-expert.ro  ICE MAKERS SRL-D, 2012, RUE 1140/2012)
“Am dorit sa obtin fonduri nerambursalie si am cautat o firma de consultanta, am vorbit cu mai multi consultanti dar nici unul nu mi-a inspirat incredere, cand am descoperit JUST IDEAS am stiut pe loc ca este genul de companie pe care il caut. Mi-au scris proiectul si a fost aprobat, la banca tot timpul
se mirau si ma laudau pentru ca imi cereau tot felul de hartii si in cateva minute le duceam de la consultant.” ( Monica Toma, HAPPY BUSINESS SRL-D, RUE 154/2013)
„Aplicarea pentru obtinerea fondurilor nerambursabile – planul de afacere SRL-D, a fost realizat cu sprijinul firmei de consultanta si contabilitate JUST IDEAS. Experienta si profesionalismul firmei JUST IDEAS in implementarea proiectelor de afaceri SRL-D a contribuit la dezvoltarea firmei noastre.” (Marius Bogdan, BSV HAUSER GROUP SRL-D, RUE 303/2014)
“A fost de ajuns o singura intalnire ca sa inteleaga exact de ce avem nevoie. Ne-au scris proiectul pentru obtinerea fondurilor nerambursabile pe programul SRL-D in 5 zile de la prima intalnire, si a fost aprobat. Mai mult, in perioada de implementare a proiectului ne-au sprijinit in vederea elaborarii cererilor de tragere.” ( Virgil Tarceatu, TECHNOSAURUS SRL-D 2013, RUE 1/2013)