Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

10 conditii care te fac castigator pentru programul START 2016

10 conditii care te fac castigator pentru programul START 2016

Din analiza facuta pe anii anteriori a programului START a rezultat faptul ca doar societatile cu punctaj de 100 ajung efectiv sa fie evaluate si ulterior finantate.

Prin urmare mai jos conditiile pentru obtinerea punctajului maxim aferente grilei de punctaj.

  1. Domeniul de activitate al afacerii pe care doresti sa o dezvolti face parte din categoria Productie ( industrie prelucratoare ), Programare IT ( productia de software orientat catre client )

1

 

2.  La momentul deschiderii aplicatiei electronice sa ai cel putin un angajat. Nu este mentionat faptul daca acesta trebuie sa fie cu contract de munca de 8 ore. Se primeste inca 5 puncte daca societatea nu a beneficiat in anii anteriori de fonduri in cadrul programelor nationale pentru sprijinirea IMM-urilor.

222

 

3.  Trebuie sa angajezi trei oameni si doi dintre aceacestia sa fie absolventi sau someri din 2014 incoace.333

 

4.  Daca valoarea aportului propriu depasteste valoarea 25 % atunci se primesc 25 de puncte. Mai exact la un proiect finantat la maxim vorbim de 125.000 lei * 25 % = 31.250 lei si astfel se ajunge la un proiect de valoare maxima de 156.250 lei. Dupa aceasta conditie vorbim practic de un program unde rata de cofinantare va fi la sfarsit 20 % ( 31.250 lei / 156.250 lei )
44

 

5.  Ponderea investiilor in mijloace fixe prevazute la pct. 2.1 si 2.2 ( inclusiv echipamente IT ) trebuie sa depaseasca 60 % din valoarea proiectului. La un proiect cu valoare maxima asta inseamna  minim 93.750 lei
55555

6.  Daca asociatul/actionarul nu a mai avut calitatea de asociat/actionar/administrator in alta societatea atunci se mai primesc alte 5 puncte.
6666

 

Pe langa aceste conditii din grila de punctaj care ne ajuta sa obtinem 100 de puncte mai sunt si conditiile standard de eligibilitate:

7.  Societatile care aplica au cel mult 2 ani de la infiintare in momentul depunerii planului de afaceri

8.  Nu au beneficiat de alocaţii financiare nerambursabile în cadrul programului în anii anteriori.

9.  Sunt IMM conform prevederilor art. 2 şi ale art. 4 alin. (1) lit. a), b) sau c) din Legea nr. 346/2004. (au până la 249 de angajaţi şi realizează o cifră de afaceri anuală netă de până la 50 milioane euro sau deţin active totale de până la 43 milioane euro, echivalent în lei).

10.  Nu au datorii la bugetul general consolidat şi la bugetele locale, atât pentru sediul social, cât şi pentru toate punctele de lucru.

 

Aici gasiti lista castigatorilor de anul trecut. Printre ei si clienti de ai nostri.

 

Utile:

  1. [Download not found]
  2. [Download not found]
  3. [Download not found]

Pentru informatii suplimentare ne poti contacta aici:

[contact-form][contact-field label=’Nume’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Comentariu’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

Valentin Duta

Ne poti scrie aici pentru consultanta pe acest program:

[contact-form to=’office@just-ideas.ro’ subject=’Program ROMANIA START UP’][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Comentariu’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button