Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Fonduri europene nerambursabile

Programul Tranzitie Justa

Vezi mai multe detalii

Startup Nation 2024

Vezi mai multe detalii

Microindustrializare 

Vezi mai multe detalii

Comert Servicii

Vezi mai multe detalii

Minimis 2023

Vezi mai multe detalii

Creșterea competitivității IMM-urilor din Regiunea Nord-Vest

Program Nord-Vest

Vezi mai multe detalii

Scale-up Centru

Vezi mai multe detalii

Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri

DR-30 Tinerii fermieri

Vezi mai multe detalii

Programul InvestAlim

Vezi mai multe detalii

Investitii IMM Centru

Vezi mai multe detalii

Investitii Pentru Modernizarea Microîntreprinderilor Nord-Est

Microintreprinderi Nord-Est

Vezi mai multe detalii

Micro Nord-Vest

Vezi mai multe detalii

Imaginea prezintă un parc fotovoltaic din zona rurală, cu rânduri de panouri solare care captă energia soarelui și o transformă în electricitate. Aceste panouri sunt amplasate pe o suprafață întinsă și sunt îndreptate spre soare. Imaginea surprinde o perspectivă panoramică asupra întregului parc și a împrejurimilor sale, cu munți în depărtare și câmpuri cultivate în apropiere. Este o imagine impresionantă a tehnologiei solare moderne și a eforturilor de a produce energie curată și sustenabilă

Parc Fotovoltaic

Vezi mai multe detalii

Micro / Mici – Sud Muntenia

Vezi mai multe detalii

Microintreprinderi 2 – Vest

Vezi mai multe detalii

Program De Digitalizare

Digitalizarea IMM

Vezi mai multe detalii

Micro / IMM – Sud Muntenia

Vezi mai multe detalii

finantare cabinete medici

Cabinete Medici

Vezi mai multe detalii

Microintreprinderi – Vest

Vezi mai multe detalii

Schema HoReCa 2

Vezi mai multe detalii

Aspiri la libertatea financiara?

Ideea de antreprenoriat este din ce in ce mai raspandita in Romania, inclusiv in randul tinerilor. De aceea, echipa Just Ideas, cu experienta de peste 15 ani, ii ajuta pe viitorii sau actualii antreprenori sa inceapa o noua etapa din viata lor. Vino cu ideea, iar noi ne vom ocupa de tot procesul obtinerii fondurilor europene nerambursabile. Nu mai sta pe ganduri si da viata visurilor tale impreuna cu o echipa de oameni dedicati si cu o expertiza indelungata.

CONSULTANTA FONDURI EUROPENE

Aprobarea unui proiect pentru fonduri europene nerambursabile este o misiune destul de dificila. Indiferent de profilul tipului de beneficiar la care te incadrezi sau de suma pe care doresti sa o accesezi, trebuie sa bifezi cateva aspecte pentru eligibilitate. Criteriile impuse pentru aprobarea aplicatiei sunt variate, in functie de fiecare tip de proiect si de obiectivele acestuia. Noi te vom ajuta cu fiecare etapa in care te afli, pentru sanse garantate de aprobare a proiectului. Fie ca ai nevoie de experti contabili, specialisti pentru fonduri sau pentru aspectele legale, Just Ideas se va asigura ca vei obtine ceea ce iti propui.

Servicii Prompte: Spune-ne ideea, iar noi iti vom indeplini visul!

Echipa Just Ideas este formata din specialisti, cu experienta indelungata in proiectele pentru fonduri europene nerambursabile. Proiectele in care ne-am implicat sunt numeroase si includ multiple industrii precum: IT, creatie, comert, HoReCa, transport, turism. Credem cu tarie in oamenii cu viziune, pasionati si care au dorinta de a lupta pentru visurile lor. Stim ca si tu esti unul dintre acei oameni, de aceea suntem aici sa te sprijim si sa iti oferim consultanta pentru toate palierele. Poti apela la expertii nostri contabili, juristi sau consultanti pentru fonduri, pentru a pune in miscare inca o piesa a visului tau.

15+ Experienta si dedicare alaturi de antreprenori!

138+

Milioane euro atrasi

1200+

Proiecte implementate

Accesare Fonduri Europene Nerambursabile

Avantajele unui Consultant Specializat

Just ideas

TIPURI DE FINANTARI PENTRU FONDURI EUROPENE

Nu esti tocmai hotarat cu privire la tipul de finantare pe care doresti sa-l accesezi?

Uniunea Europeana aloca fonduri in mai multe forme, pentru diverse tipuri de programe si proiecte. Te vom indruma pentru fiecare tip de finantare sau proiect de care esti interesat. Principalele forme de finantare pe care le poti accesa sunt:

Subventiile

oferite in parteneriat cu autoritatile nationale si regionale.

Granturile

fonduri partiale acordate direct de catre Uniunea Europeana:
● granturi dedicate proiectelor care au obiective dupa politica UE
● granturi pentru functionarea unor organisme care privesc interesul general european

Imprumuturi si Garantii

UE faciliteaza posibilitatea IMM-urilor de a accesa finantari considerabile, prin indatorare, oferind anumite garantii.

De ce sa alegi echipa Just Ideas pentru consultanta fonduri europene?

Consultanta Fonduri Europene Personalizata

Din experienta noastra indelungata, ne-am dat seama ca fiecare oprtunitate este obtinuta in mod diferit, in functie de dorintele clientilor nostri. Ne putem plia strategia si serviciile pentru orice tip de industrie, pentru fiecare afacere sau viitoare intreprindere. Am colaborat cu o diversitate de profiluri de afaceri, in peste cei 15 ani experienta in consultanta si te putem sprijini in toate etapele pe care le vei bifa.

Obtinere Finantare Nerambursabila Proiecte Europene

Pentru ca ne recomanda experienta indelungata si colaborarile cu variate industrii, ne-am format o strategie punctuala, bazata pe rezultate dovedite. Echipa Just Ideas este formata din specialisti contabili, consultanti fonduri si juristi, care au ajutat o multime de proiecte sa devina realitate.Poti accesa portofoliul nostru vast de proiecte, pentru a te putea convinge de rezultatele noastre.

Proptitudine si Parteneriate de Lunga Durata

Am spus intotdeauna da provocarilor, indiferent de situatie. Noi credem in visele tale si credem in colaborarile de lunga durata. Chiar daca ii ajutam pe tinerii antreprenori sa isi infiinteze o firma sau sa obtina fonduri europene, suntem alaturi de ei in fiecare etapa prin care trec. Apeleaza la echipa noastra pentru un parteneriat fructos si indeplineste-ti visele cu ajutorul unei echipa profesioniste.

Just ideas

Fonduri Europene Nerambursabile pentru Persoane Fizice

Niciodata nu va conta varsta, atunci cand vrei sa iti indeplinesti visurile. Just Ideas este un partener de nadejde pentru tinerii cu viziune si perseverenta. Te ajutam sa iti pui la punct toate documentele si te vom indruma cu fiecare pas care trebuie realizat pentru obtinerea fondurilor.

Te intrebi care sunt proiectele la care poti aplica pentru fonduri europene?

Societatile comerciale care activeaza in domeniile comert si servicii pot obtine ajutoare nerambursabile in valoare totala de 50 de milioane lei.  Firmele care îsi asuma angajarea pana la plata decontului a minimum 1 angajat pe perioada nedeterminata și program normal de 8 ore/ zi, fara sa diminueze numarul efectiv al locurilor de muncă existente la data înscrierii online (locurile de munca vor fi menținute pentru cel putin 2 ani dupa finalizarea implementarii proiectului).

  • 300.000 RON/beneficiar  

Pentru a pregati aplicatia ta pentru aceste fonduri, te vom sprijini cu cele mai sfaturi si iti vom fi alaturi pe tot parcursul procesului. Specialistii nostri te vor scuti de stres, pentru ca stim ca o femeie indeplineste multe roluri intr-o societate.

FONDURI EUROPENE

“Marile oportunităţi nu se văd cu ochii. Ele se văd cu mintea”

Just ideas

Intrebari si Raspunsuri

Fiecare proiect finantat de Uniunea Europeana sau chiar la nivel national, impune o serie de criterii pe care trebuie sa le indeplinesti. Proiectele cu fonduri europene privesc si anumite obiective ale politicii europene, precum sunt cele legate de sustenabilitate. De regula, aceste criterii cuprind aspecte precum: varsta, domeniul de activitate, implementarea planului de afacere, crearea unor locuri de munca. Trebuie sa indeplinesti cumulativ toate conditiile descrise in respectivul proiect. Cu ajutorul unui consultant vei putea fi indrumat in privinta acestor aspecte.

 

Call Now Button