Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Activitati podologie prin Startup Nation 2019

Un cabinet pentru desfasurare activitati de podologie este un proiect de succes in 2019 pe programul Start Up Nation 2019.

Aceste proiecte pot acumula maximul de puncte: 100.

Desfasurarea unei astfel de Activitatii de Podologie presupune inchirierea unor spatii adecvate. Achizitionarea prin proiect a unor echipamente specifice si existenta cunostintelor necesare desfăsurarii unei astfel de activităti, sunt vitale pentru succesul afacerii.

Prin proiect se pot achizitiona echipamente precum: Unitate podologie, aparat ultrasunete, unitate mobila podologie, instrumentar podiatrie, sistem sterilizare si multe alte echipamente necesare acestui domeniu.

Un cabinet pentru desfasurare activitati de podologie ofera servicii pentru sanatatea picioarelor si trateaza afectiuni precum picior diabetic, unghie micotica, unghie incarnata si altele.

Societatea trebuie sa aiba urmatorul cod CAEN pentru a aplica si obtine ajutorul nerambursabil:

CAEN 8690 – Alte activitati referitoare la sanatatea umana. Aceasta clasa include:
– activitati referitoare la sanatatea umana, ce nu sunt efectuate în spitale sau de catre medici sau dentisti cum sunt:
– activitati ale infirmierelor, moaselor, fizioterapeutilor sau a altor paramedici în domeniul optometriei, hidroterapiei, masajului medical, ergoterapiei, logopediei, homeopatiei, chiropracticii, acupuncturii etc.
Aceste activitati pot fi efectuate în clinici medicale, de tipul celor atasate întreprinderilor, scolilor, azilelor de batrâni, sindicatelor si confederatiilor sindicale si în centre de sanatate, altele decât spitalele, precum si în cabinete particulare sau la domiciliul pacientilor.
Aceasta clasa include de asemenea:
– activitati ale personalului paramedical stomatologic cum sunt specialistii în terapie dentara, infirmiere dentare din scoli si personalul paramedical de igiena dentara, care pot activa independent de medicul stomatolog, dar sunt periodic supravegheati de catre acesta
– activitati ale laboratoarelor medicale cum ar fi:
– laboratoare de radiologie si alte centre de diagnostic similare
– laboratoare de analiza sângelui
– activitati ale bancilor de sânge, bancilor de sperma, bancilor de organe pentru transplant etc.
– transportul pacientilor, cu ambulanta, inclusiv avioane. Aceste servicii sunt asigurate adesea în timpul urgentelor medicale.

 


Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button