Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

ATELIER FOTO – VIDEO PRIN STARTUP NATION

Unul din tipurile de proiecte care au avut mare succes in 2017 pe programul Start Up Nation au fost proiectele care au aplicat cu un proiect pentru Activitati foto-video.
Aceste proiecte au putut ajunge foarte usor la punctajul de 95, deoarece pentru echipamentele achizitionate se obtine usor si caracterul inovativ.
Infiintarea unui atelier foto pentru desfasurarea de activitati foto-video presupune inchirierea unor spatii adecvate. Achizitionarea prin proiect a unor echipamente specifice, a unor mijloace de transport si existenta cunostintelor tehnice necesare desfăsurarii unei astfel de activităti, sunt vitale pentru succesul afacerii.

Prin proiect se pot achizitiona echipamente precum: aparat foto, camera video, obiectiv foto, trepied, lampa video, blitz, cabina foto, kit lavaliera-transmitator-receptor, microfon, umbrela difuzie, drone, laptop, calculator, monitor, imprimanta, proiector, rucsac, softuri si multe alte echipamente necesare acestui domeniu.

O firma care efectueaza activitati foto-video poate realiza o gamă foarte variată de produse si servicii: fotografii si video de produs, fotografii si video nou-nascuti, bebelusi, copii si scene cu parinti impreuna cu copiii, evenimente de viata, fotografii si video botez, nunta si aniversare, fotografii si video corporate, activitati de editare si post editare foto si video, productie cinematografica, video si de programe de televiziune.

 

Societatea trebuie sa aiba cel putin unul din urmatoarele coduri CAEN pentru a aplica si obtine ajutorul nerambursabil:
Grupa 742 – Activitati fotografice
7420 Activitati fotografice
Grupa 591- Activitati de productie cinematografica, video si de programe de televiziune
5911 Activitati de productie cinematografica, video si de programe de televiziune
5912 Activitati de post-productie cinematografica, video si de programe de televiziune
5913 Activitati de distributie a filmelor cinematografice, video si a programelor de televiziune
5914 Proiectia de filme cinematografice

 


 

Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button