Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Cabinet de radiologie prin Startup Nation 2019

Infiintarea unui cabinet de radiologie este un proiect de succes in 2019 pe programul Start Up Nation 2019.

Aceste proiecte pot acumula maximul de puncte: 100.

Desfasurarea unei astfel de activitati, de Radiologie, presupune inchirierea unor spatii adecvate. Achizitionarea prin proiect a unor echipamente specifice si existenta cunostintelor necesare desfăsurarii unei astfel de activităti, sunt vitale pentru succesul afacerii.

Prin proiect se pot achizitiona echipamente precum: Echipament Roentgen diagnostic, Echipament imagistica dentara, Scanner Dentar, Imprimanta si multe alte echipamente necesare acestui domeniu.

Intr-un cabinet de radiologie se realizeaza radiografii. Radiografia reprezinta cea mai utilizata metoda de investigatie imagistica, folosita de prima intentie in diagnosticarea bolilor inflamatorii si degenerative.

Societatea trebuie sa aiba urmatorul cod CAEN pentru a aplica si obtine ajutorul nerambursabil:

CAEN 8690 – Alte activitati referitoare la sanatatea umana. Aceasta clasa include:
– activitati referitoare la sanatatea umana, ce nu sunt efectuate în spitale sau de catre medici sau dentisti cum sunt:
– activitati ale infirmierelor, moaselor, fizioterapeutilor sau a altor paramedici în domeniul optometriei, hidroterapiei, masajului medical, ergoterapiei, logopediei, homeopatiei, chiropracticii, acupuncturii etc.
Aceste activitati pot fi efectuate în clinici medicale, de tipul celor atasate întreprinderilor, scolilor, azilelor de batrâni, sindicatelor si confederatiilor sindicale si în centre de sanatate, altele decât spitalele, precum si în cabinete particulare sau la domiciliul pacientilor.
Aceasta clasa include de asemenea:
– activitati ale personalului paramedical stomatologic cum sunt specialistii în terapie dentara, infirmiere dentare din scoli si personalul paramedical de igiena dentara, care pot activa independent de medicul stomatolog, dar sunt periodic supravegheati de catre acesta
– activitati ale laboratoarelor medicale cum ar fi:
– laboratoare de radiologie si alte centre de diagnostic similare
– laboratoare de analiza sângelui
– activitati ale bancilor de sânge, bancilor de sperma, bancilor de organe pentru transplant etc.
– transportul pacientilor, cu ambulanta, inclusiv avioane. Aceste servicii sunt asigurate adesea în timpul urgentelor medicale.

 


Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button