Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Cabinet de radiologie prin Startup Nation 2022

În acest an, cel mai important program de finanțare pentru a înființa un cabinet de radiologie, este programul Start Up Nation 2022, prin intermediul căruia antreprenorii pot solicita o finantare nerambursabila în limita a 200.000 de lei.

Programul Start-up Nation 2022 ofera un ajutor considerabil, punand bazele unei astfel de afaceri.

Desfasurarea unei astfel de activitati, de Radiologie, presupune inchirierea unor spatii adecvate. Achizitionarea prin proiect a unor echipamente specifice si existenta cunostintelor necesare desfăsurarii unei astfel de activităti, sunt vitale pentru succesul afacerii.

Prin proiect se pot achizitiona echipamente precum: Echipament Roentgen diagnostic, Echipament imagistica dentara, Scanner Dentar, Imprimanta si multe alte echipamente necesare acestui domeniu.

Intr-un cabinet de radiologie se realizeaza radiografii. Radiografia reprezinta cea mai utilizata metoda de investigatie imagistica, folosita de prima intentie in diagnosticarea bolilor inflamatorii si degenerative.

 

 

Societatea trebuie sa aiba urmatorul cod CAEN pentru a aplica si obtine ajutorul nerambursabil:

CAEN 8690 – Alte activitati referitoare la sanatatea umana. Aceasta clasa include:
– activitati referitoare la sanatatea umana, ce nu sunt efectuate în spitale sau de catre medici sau dentisti cum sunt:
– activitati ale infirmierelor, moaselor, fizioterapeutilor sau a altor paramedici în domeniul optometriei, hidroterapiei, masajului medical, ergoterapiei, logopediei, homeopatiei, chiropracticii, acupuncturii etc.
Aceste activitati pot fi efectuate în clinici medicale, de tipul celor atasate întreprinderilor, scolilor, azilelor de batrâni, sindicatelor si confederatiilor sindicale si în centre de sanatate, altele decât spitalele, precum si în cabinete particulare sau la domiciliul pacientilor.

Aceasta clasa include de asemenea:
– activitati ale personalului paramedical stomatologic cum sunt specialistii în terapie dentara, infirmiere dentare din scoli si personalul paramedical de igiena dentara, care pot activa independent de medicul stomatolog, dar sunt periodic supravegheati de catre acesta
– activitati ale laboratoarelor medicale cum ar fi:
– laboratoare de radiologie si alte centre de diagnostic similare
– laboratoare de analiza sângelui
– activitati ale bancilor de sânge, bancilor de sperma, bancilor de organe pentru transplant etc.
– transportul pacientilor, cu ambulanta, inclusiv avioane. Aceste servicii sunt asigurate adesea în timpul urgentelor medicale.

In editiile anterioare, finanțarea de la stat a fost în valoare de 200.000 lei, reprezentand 100 % din valoarea proiectului.

Contribuția beneficiarilor de proiecte a fost de 0 lei iar cheltuiala aferenta cu TVA-ul a fost eligibila în cadrul programului START-UP NATION pentru societatiile neplatitoare de TVA.

A fost obligatorie crearea unui SINGUR loc de munca și menținerea acestuia pe o perioada de 2 ANI începând cu anul următor implementării proiectului, dar a existat un criteriu de departajare pe numarul de locuri create. In editia din 2018 ultimul punctaj admis a fost de 100 cu 4 locuri de munca noi create

Înscrierea proiectului s-a facut pe site-ul ministerului www.aippimm.ro, și anunțul de lansare s-a facut cu cel putin 5 zile înainte. Înscrierea on-line s-a desfășurat in 2017 în sesiune de 30 zile calendaristice. In 2018 in sesiune de 30 zile lucratoare. Dupa terminarea înscrierilor s-au evaluat proiectele în funcție de punctajul obținut si in functie de criteriile de departajare.

Completeaza mai jos formularul daca doresti sa aplici la programul Start Up Nation in anul 2022. In momentul in care apare procedura sau avem mai multe informatii despre program, unul dintre consultantii nostri va va contacta:


 

Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button