Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Conditiile BCR pentru programul StartUp Nation

BCR este una dintre bancile partenere in cadrul programului StartUp Nation. Societatile care vor beneficia de ajutor nerambursabil prin programul StartUp Nation vor putea incheia contracte cu BCR.
Ministerul pentru Mediul de Afaceri Comert si Antreprenoriat a incheiat un parteneriat cu BCR in vederea sprijinirii intreprinderilor mici si mijlocii, care vor semna acorduri de finantare in urma evaluarii proiectelor.
Site-ul BCR https://www.bcr.ro/ro/business/creditare/programe-speciale-de-finantare/startup-nation  prezinta detalii cuprinse in contractele, care vor fi incheiate cu partenerii sai din cadrul StartUp Nation. Acestea vor cuprinde urmatoarele particularitati:
– dobanda: 3,5%/an;
– comision unic: 2% din valoarea creditului;
– zero costuri verificare certificare cheltuieli in teren;
Dobanzile si comisioanele percepute de FNGCIMM si de BCR sunt cheltuieli eligibile, care puteau fi incluse in bugetul pentru proiectul StartUp Nation si decontate din ajutorul nerambursabil primit. Pentru accesarea creditului punte, conform site-ului BCR, banca dispune de 514 unitati teritoriale unde clientii bancii se pot informa cu privire la comisioanele si criteriile de eligibilitate.


Categorii:

Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button