Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Conditiile BT pentru programul STARTUP NATION

In cadrul programului StartUp Nation, BT si Ministerul pentru Mediul de Afaceri Comert si Antreprenoriat au o colaborare in vederea suportului acordat beneficiarilor programului. Cei care vor sa-si implementeze proiectul, dar nu dispun de fondurile financiare necesare pot aplica pentru un credit punte prin BT.
Prin aceasta colaborare se doreste ca cei care vor semna acorduri de finantare in urma evaluarii proiectelor sa fie ajutati sa obtina fondurile necesare astfel incat afacerile lor sa prospere.
Site-ul BT https://www.bancatransilvania.ro/pentru-companii/imm/credite-imm/start-up-nation-powered-by-banca-transilvania/ prezinta conditii care vor fi cuprinse in contractele incheiate cu partenerii sai din cadrul StartUp Nation. Acestea vor cuprinde urmatoarele caracteristici:

– dobanda fixa: 3,9%/an;
– comision de acordare: 0,75% din valoarea creditului, perceput la data efectuarii primei trageri de credit;
– comision de gestiune lunara: 0,08% din valoarea creditului;
– garantii posibile: FNGCIMM si alte garantii
Cheltuielile financiare aferente creditelor/garantiilor obtinute pentru creditele contractate de beneficiari in vederea realizarii planurilor de investitii acceptate in cadrul programului, reprezinta cheltuieli eligibile si pot fi suportate din ajutorul nerambursabil.
Pentru accesarea creditului punte, BT dispune de unitati teritoriale unde clientii bancii se pot informa cu privire la conditiile de acordare.


Categorii:

Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button