Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Conditiile CEC Bank pentru programul StartUp Nation

Una dintre bancile selectate ca banca partenera in cadrul programului StartUp Nation este CEC Bank. Ministerul pentru Mediul de Afaceri Comert si Antreprenoriat a incheiat parteneriat de colaborare cu CEC Bank in vederea sustinerii la finantare a intreprinderilor mici si mijlocii, care vor semna acorduri de finantare in urma evaluarii proiectelor.

Conform site-ului CEC Bank, https://www.cec.ro/presa/comunicate-de-presa/cec-bank-banca-partenera-programul-start-nation, obligatiile contractuale ale partenerilor sai in cadrul  StartUp Nation vor cuprinde urmatoarele aspecte:

– dobanda fixa: 3,99%/an;
– comision de analiza: 0,5% din valoarea creditului, perceput la data depunerii dosarului;
– comision de gestiune: 0,75% din valoarea creditului, perceput la data efectuarii primei trageri din credit;
– comision de ram

bursare anticipata: 0%;
– comision de acordare: 0,75% din valoarea creditului, perceput la data efectuarii primei trageri din credit;
– termen de creditare: maximum 12 luni;
– garantii: 80% din valoarea creditului garantat de FNGCIMM; in completare, garantare cu bunurile achizitionate in cadrul Programului.

Dobanzile si comisioanele pe care le practica atat banca, cat si FNGCIMM sunt cheltuieli eligibile, care vor fi sustinute din ajutorul nerambursabil primit, in cazul in care solicitantul a cuprins acest aspect in bugetul proiectului. Conform site-ului CEC Bank la nivel national sunt 48 de birouri de consiliere unde clientii bancii pot beneficia de informatii cu privire la comisioanele si criteriile de eligibilitate pentru accesarea unui credit punte.


Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button