fbpx

Contabilitate Bucuresti

Firma de contabilitate in Bucuresti, vine in intampinarea nevoilor clientilor prin oferirea unor servicii de contabilitate , bazate pe solutii individuale pentru fiecare client in parte menite sa conduca la dezvoltarea afacerii pe care o conduceti.

Indiferent de domeniul in care va desfasurati activitatea si de dimensiunea afacerii dumneavoastra, firma de contabilitate din Bucuresti, Just Ideas,  are in componenta sa contabili experti autorizati.

CONTABILITATE BUCURESTI

JUST IDEAS  firma de contabilitate si servicii de consultanta fiscala pune la dispozitia tuturor companiilor din Bucuresti care au nevoie de servicii de contabilitate si conexe o gama larga de servicii precum: contabilitate,salarizare si personal, expertiza contabila, audit contabil, consultanta financiar contabila, consultanta in afaceri.

Pentru usurinta dvs am impartit serviciile noastre pe categorii largi in sectiunea de mai jos. Dorim sa va faceti o idee asupra a ce inseamna si la ce va foloseste fiecare urmand ca, daca sunteti interesat, sa descoperiti mai multe detalii in pagina dedicata fiecarei categorii.

Va oferim servicii complete atat de necesare pentru fiecare companie care doreste o dezvoltare durabila si continua a afacerilor pe care le detine la preturi accesibile de contabilitate Bucuresti

Firma de contabilitate Bucuresti, JUST IDEAS,  dispune de o echipa de specialisti dornici si pregatiti sa va ofere solutiile noastre, sprijinindu-va prin servicii de consultanta pentru obtinerea de fonduri nerambursabile.

Follow me

Valentin Duță

Expert contabil membru CECCAR și consultant pentru fonduri europene și guvernamentale. Are o experiență profesională de 12 ani în contabilitate și conduce activitatea societății Just Ideas.
Valentin Duță
Follow me

Ultimele postari ale lui Valentin Duță (vezi toate)