Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Cum identifici contabilul potrivit pentru o afacere mica?

Un contabil potrivit este cel mai pretios ajutor pe care il poate avea un antreprenor. De ce? Pentru ca face mai mult decat sa depuna declaratiile fiscale. Ofera sfaturi importante, furnizeaza solutii eficiente pentru dezvoltarea eficienta a business-ului tau.

Totul suna perfect pana acum, insa cum faci pentru a identifica acel contabil potrivit pentru tine? Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa gasesti un contabil ideal pentru mica ta afacere:

Identifica principalele motivele pentru care ai nevoie de un contabil

Primul lucru pe care trebuie sa il faci atunci cand incepi cautarea unui contabil, este sa identifici cu exactitate ce anume iti doresti ca el sa faca pentru buesiness-ul tau. De exemplu, unii contabili aleg sa se ocupe strict de aspectele care tin de contabilitate, in timp ce altii sunt deschisi sa preia si alte sarcini.

Desi dimensiunea afacerii poate fi mica, procesele interne pot fi destul dec omplexe. In cazul acesta, nu ai nevoie doar de servicii de conrtabilitate, ci si de sfaturi sau asistenta in diverse etape ale afacerii tale.

Ia in calcul recomandarile

Odata ce ai identificat ce anume iti doresti de la un contabil, urmatorul pas este cautarea persoanei care se potriveste perfect nevoilor tale. In cazul acesta, este recomandat sa iei in calcul recomandarile altor antreprenori. Cere referinte de la firmele pentru care a mai lucrat si stabileste o intalnire cu el pentru a-i prezenta toate detaliile despre firma ta. Nu ezita sa ii spui ce ti-ai dori sa faca pentru business-ul tau. Mai mult decat atat, intreaba despre disponibilitatea pe care o are si despre cat este dispus sa lucreze pentru mica ta afacere.

Analizeaza costurile

Trebuie sa stii inca de la inceput ca fiecare business este diferit, deci nu exista un raspuns general valabil in privinta costurilor pentru serviciile de contabilitate. Cu toate acestea, este important sa cunosti costurile, deci varianta recomandata este sa ii soliciti aceasta informatie chiar contabilului cu care urmeaza sa colaborezi. Afla ce servicii sunt incluse in costul lunar si ce se tarifeaza suplimentar. 

Daca ai o afacere mica, este mult mai avantajos sa externalizezi serviciile de contabilitate. Noi iti punem la dispozitie intreaga expertiza a echipei noastre si identificam cele mai bune solutii pentru dezvoltarea afacerii tale! Asiguram servicii complete si integrate si mai mult decat atat, iti punem la dispozitie in mod GRATUIT o aplicatie extrem de eficienta pentru orice antreprenor.

Asadar, speram ca aceste sfaturi ti-au fost de folos. In cele din urma, retine un lucru foarte important: Rolul unui contabil in business-ul tau va fi intotdeauna stabilit de tine! Tot ce trebuie sa faci este sa faci acest lucru cu atentie pentru ca va avea impact direct asupra aspectelor financiare ale afacerii tale!

Categorii:

Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button