Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Deschidere Start Up Nation 2019 – Decembrie

In urma organizarii de catre Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a evenimantului  INTERNATIONAL BUSINESS FORUM – IBF, au aparut si vestile bune legate de lansarea programului Start Up Nation Editia III,

Potrivit oficialilor ministerului pentru IMM-uri, ediția a treia a programului Start-Up Nation va începe până la finalul anului acesta in noiembrie sau decembrie.

”Verificarea, contractarea și implementarea lor va începe în 2020, pentru că bugetul nostru e bugetul statului, Ministerul de Finanțe este cel care ne dă sau ne ia bani și a zis că la anul o să ne dea banii cum ne-a dat și până acum și o să-l implementăm”, a declarat Paula Pîrvănesc – Secretar de stat in cadrul Ministerului.

 

Principalele modificari discutate in vederea imbunatatirii programului sunt:

  • Schimbarea grilei de punctaj prin eliminarea criteriului privind densitatea. De aici rezulta ca judetele Bucuresti, Ilfov si Cluj nu ar mai pierde acele 5 puncte, asa cum a fost in Editia II;
  • Eliminarea criteriului privind numarul de locuri de munca noi create;
  • Introducerea unui criteriu legat de aportul propriu asa cum se intampla pe alte doua programe finantate din fonduri guvernamentale ( COMERT si MICROINDUSTRIALIZARE )

 

 


Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button