Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Expert contabil Sector 2

Expert contabil in sector 2, contabili autorizati CECCAR, executam servicii complete de contabilitate in Bucuresti, Ilfov si pentru toate firmele din Sectorul 2. 

Serviciile de contabilitate performante sunt esentiale pentru buna desfasurarea a activitatii firmei dumneavoastra.

Expert contabil sector 2, la preturi fara concurenta si servicii de calitate garantat!

Societatea noastra ofera servicii de contabilitate si consultanta financiar – contabila unei largi categorii de intreprinderi mici si mijlocii din cele mai diverse domenii de activitate.

Expert contabil Sector 2

JUST IDEAS  practica tarife competitive, flexibile, transparente. Ca si dumneavoastra ne dorim o colaborare pe termen lung si cunoastem ca pretul si calitatea serviciilor sunt elementele esentiale pe care trebuie sa le avem in vedere permanent. Tarifele noastre variaza in functie de volumul si complexitatea afacerii pe care o conduceti. Pachetele noastre de tarife orientative sunt prezentate in continuare.

Obiectivul nostru principal este acela de a scuti clientul de timpul si costurile necesare organizarii unui departament de contabilitate, respectiv:

  • salariile personalului de specialitate
  • achizitionarea unui program de contabilitate
  • achizitionarea unui program pentru legislatie
  • tehnica de calcul necesara
  • deplasarea catre institutiile statului,

Expert contabil sector 2, pentru o contabilitate completa si cu solutii rapide indiferent de situatie!

Expertiza noastra contabila si tehnicile moderne pe care le utilizam ne permit furnizarea de servicii complete, cel putin similare cu cele oferite de o echipa proprie si toate aceastea intr-un timp optim, la costuri eficiente si cu solutii inedite.

Pentru ca activam in domeniul serviciilor, succesul nostru este inradacinat in satisfactia si performanta angajatilor nostri, tocmai de accea ne-am si asumat responsabilitatea pentru stimularea dezvoltarii profesionale permanente a propriilor angajati.

Consultanta contabila este oferita GRATUT si nelimitat clientilor nostri, atat prin suport electronic cat si prin telefon. O sedinata de consultanta contabila, dureaza in medie 30-50 de minute.

Expert contabil sector 2 si pe toata raza Bucuresti-Ilfov!

Vezi aici preturile

Detalii complete la telefon sau prin email!   Ne poti contacta la office@just-ideas.ro  sau la numarul de telefon 0733300044 Valentin Duta

Ne poti scrie si aici:

Categorii:

Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button