Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Fabricarea produselor din carne

Fabricarea produselor din carne (cotlet, ceafa, costita, muschiulet, carnati, rulada de porc, toate afumate mezeluri si semipreparate – pastrame si pate-uri este un proiect de succes in 2019 pe programul Start Up Nation 2019.

Acest tip de  proiect poate acumula punctajul maxim :100 puncte.

O fabrica de produse afumate, mezeluri si semipreparate poate reprezenta o afacere de succes ce își amortizează investiția într-un timp scurt, conteaza doar calitatea produselor realizate,

În acest caz, cifra de afaceri și profitul vor fi generate prin revenirea clientiilor, construind astfel o baza de clienti care vor deveni fideli,

În acest an, cel mai important program de finanțare pentru a înființa o fabrica de produse afumate, mezeluri si semipreparate este Start-up Nation, prin intermediul căruia antreprenorii își pot recupera 100% din investiția realizată, în limita a 200.000 de lei.

Programul Start-up Nation ofera un ajutor considerabil, punand bazele unei astfel de afaceri.

Desfasurarea unei astfel de activitatii  presupune inchirierea unor spatii adecvate. Achizitionarea prin proiect a unor echipamente specifice si existenta cunostintelor necesare desfăsurarii unei astfel de activităti, sunt vitale pentru succesul afacerii

Prin proiect se pot achizitiona echipamente precum:

  • Malaxor carne
  • Masina de tocat carne
  • Masina de carnati hidraulica
  • Feliator
  • Fierastrau oase si carne congelata
  • Masa de lucru din inox
  • Butuc pentru taiat carne
  • Spalator inox cu baterie inclusa
  • Cantar cu brat tip platforma
  • Masina de ambalat
  • Camera frigorifica
  • Agregat refrigerare cu montare pe perete
  • Sistem complet de etichetare
  • Multifunctionala laser
  • Calculator/laptop
  • Raft structura aluminiu

si multe alte echipamente necesare acestui domeniu.

O fabrica de procesare carne poate realiza o gamă foarte variată de produse:

  • Cotlet fara os maturat si afumat traditional
  • Muschiulet de porc maturat si afumat traditional
  • Ceafa de porc fara os, maturate si afumata traditional
  • Costita de porc fara os marinata (baituita) si afumatat traditional
  • Piept de porc fiert si afumat traditional
  • Carnati de porc afumati
  • Carnati de porc subtiri afumati
  • Rulada de porc fiarta si afumata
  • Mici de porc si vita
  • Pate de porc/pui
  • Pastrama de porc
  • Pastrama de vita
  • Pastrama de pui

Societatea trebuie sa aiba urmatorul cod CAEN pentru a aplica si obtine ajutorul nerambursabil:  CAEN 1013 Fabricarea produselor din carne (inclusiv din carne de pasăre)

Această clasă include:

  • producţia de carne uscată, sărată sau afumată
  • fabricarea preparatelor din carne: cârnaţi, salam, pateu, şuncă fiartă, etc.
This image has an empty alt attribute; its file name is Captură.jpg

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button