Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Gazduire Sediu Social in Bucuresti

gazduire sediu social

Întrebări frecvente despre Gazduirea Sediu Social

Ce este un sediu social și de ce am nevoie de el?

Un sediu social reprezintă adresa oficială a unei companii sau organizații, înregistrată în documentele legale și folosită pentru a primi corespondența oficială și a comunica cu alte entități. În cazul unei Societăți cu Răspundere Limitată (SRL), acest sediu social poate fi stabilit la orice adresă fizică, cum ar fi un birou închiriat sau proprietatea unei terțe părți. Acesta poate fi amplasat în diverse locații, inclusiv într-un parc de afaceri, într-un centru comercial sau într-o zonă rezidențială. Dacă proprietarul dorește să folosească propria sa proprietate drept sediu social pentru SRL-ul său, trebuie să încheie un contract de comodat între el și companie. În situația în care proprietatea are mai multe încăperi, acestea pot fi folosite ca sedii sociale pentru mai multe firme. În general, alegerea locației pentru sediul social depinde de necesitățile și preferințele fiecărei companii, cu condiția să respecte cerințele legale și să ofere un mediu de lucru adecvat pentru angajați.

Ce înseamnă gazduirea sediului social?

Este important de reținut că gazduirea sediului social al unei firme nu presupune doar închirierea unui spațiu pentru activități de birou. Gazduirea sediului social se referă la faptul că sediul social al unei companii poate fi stabilit într-un spațiu furnizat de o altă companie specializată în servicii de gazduire. Această opțiune se dovedește utilă pentru companiile care nu doresc sau nu au nevoie de un spațiu fizic propriu pentru activitățile de birou, dar au nevoie de o adresă înregistrată pentru sediul social. Compania menționată în acest text oferă servicii de gazduire a sediului social, alături de o gamă largă de alte servicii pentru companii, cum ar fi înființarea de S.R.L., P.F.A., I.F. sau I.I., modificarea/obținerea de acte pentru Registrul Comerțului, servicii de contabilitate și expertiză, suspendarea activității firmei, radierea societății comerciale și servicii de consultanță juridică. Dacă doriți să aflați mai multe informații despre serviciile oferite sau aveți întrebări, compania vă stă la dispoziție pentru a programa o întâlnire la sediul din București sau pentru a discuta prin telefon sau e-mail.

Când este necesar să optați pentru gazduirea sediului social?

Optarea pentru găzduirea sediului social este necesară în diverse situații, în funcție de nevoile și scopurile companiei. Iată când este necesar să luați în considerare stabilirea unui sediu social:

 • Obligații legale: În unele țări, legea cere companiilor să aibă un sediu social oficial, unde să depună documentele și actele necesare pentru înregistrare și raportare.
 • Acces la finanțare: Pentru a obține împrumuturi sau investiții, instituțiile financiare sau investitorii pot solicita o adresă fizică și un sediu social într-un anumit loc. Acest lucru poate spori încrederea în compania dvs.
 • Credibilitate: Un sediu social oferă credibilitate și încredere clienților, partenerilor de afaceri și furnizorilor, demonstrând că firma dvs. este înregistrată legal și are o locație stabilă.
 • Acces la resurse: Locația sediului social poate influența accesul la resurse și oportunități locale, precum forța de muncă calificată, parteneriate cu alte companii din zonă sau infrastructură adecvată.
 • Conformitate fiscală: Pentru a îndeplini cerințele fiscale, companiile trebuie să aibă o adresă fiscală și să depună documente fiscale corespunzătoare. Sediul social poate facilita acest proces.

În concluzie, alegerea gazduirii unui sediu social depinde de cerințele și obiectivele specifice ale companiei. Este important să luați în considerare avantajele și dezavantajele fiecărei opțiuni înainte de a decide dacă să stabiliți un sediu social și unde să-l amplasați.

Cât mă costă să fac sediul social în apartamentul propriu?

Costul de a-ți stabili sediul social în apartamentul tău propriu depinde de câteva aspecte, în special de destinația clădirii și de activitățile desfășurate în aceasta. Iată cum se calculează impozitul în cazul clădirilor cu destinație mixtă, cum ar fi apartamentul în care locuiești și unde ai și sediul firmei:

 1. Impozit pentru Suprafața Folosită în Scop Rezidențial: Se calculează impozitul pentru suprafața clădirii utilizată în scop rezidențial, conform reglementărilor fiscale aplicabile.
 2. Impozit pentru Suprafața Folosită în Scop Nerezidențial: Se determină impozitul pentru suprafața clădirii utilizată în scop nerezidențial, care este asociată cu activitățile firmei tale.
 3. Dacă la Adresa Clădirii este înregistrat un Domiciliu Fiscal (Sediu Social) Fără Activitate Economică: În cazul în care la adresa clădirii este înregistrat un domiciliu fiscal (sediu social), dar nu se desfășoară nicio activitate economică, se aplică impozitul specific pentru clădirile rezidențiale. Nu va exista o majorare a impozitului în acest caz.
 4. Necesitatea Declarării Suprafeței Folosite în Scop Nerezidențial: Proprietarul trebuie să declare la organul fiscal suprafața clădirii folosită în scop nerezidențial. Dacă această suprafață nu este declarată, impozitul pe clădiri se calculează prin aplicarea unei cote de 0,3% asupra valorii impozabile a imobilului.

Este important să fii în regulă cu declarațiile și impozitele pentru a evita orice probleme fiscale ulterioare. Este recomandabil să consulți un consultant fiscal sau să te adresezi direcției fiscale locale pentru informații mai detaliate și pentru a te asigura că plătești impozitele corect în funcție de situația ta specifică.

Locuiți la bloc și nu mai doriți să alergați după semnăturile vecinilor?

Dacă vreți să scăpați de această grijă, puteți opta pentru unul dintre pachetele noastre de Sediu Social. Avem disponibile 3 variante:

 1. Pachetul Bronze – 299 lei/an: Acest pachet include doar stabilirea adresei sediului.
 2. Pachetul Gold – 399 lei/an: În acest pachet, pe lângă stabilirea sediului social, aveți inclusă și notificarea corespondenței prin email/WhatsApp sau ridicare direct de la noi. De asemenea, beneficiați de 3 ore/an de acces în sala de întâlniri.
 3. Pachetul Platinium – 499 lei/an: În acest pachet, pe lângă stabilirea sediului social, aveți inclusă și notificarea corespondenței prin email/WhatsApp sau ridicare direct de la noi. Beneficiați de 8 ore/an de acces în sala de întâlniri, precum și de serviciul de prelungire gratuit.

Alegeți pachetul care se potrivește cel mai bine nevoilor voastre și scăpați de bătăile de cap cu semnăturile vecinilor!

În cât timp primesc contractul de închiriere în cazul unei comenzi ferme?

În maxim 2 ore de la confirmarea plății, veți primi contractul de închiriere pentru Sediu Social. Alegeți unul dintre pachetele noastre de gazduire pentru sediul social din București și trimiteți-ne datele de facturare, precum și numele societății care urmează să fie găzduită.

 

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button