Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Ghidul solicitantului pentru prioritatea de investiţie 2.1 – Microîntreprinderi în consultare publică

finantari-banciAutoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional (POR) a lansat vineri, 31 iulie a.c., un nou Ghid în consultare publică pentru POR 2014-2020. Este vorba despre Ghidul specific pentru prioritatea de investiţie 2.1, intitulat Ghidul Solicitantului. Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul Axei prioritare 2 „Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii”, Prioritatea de investiție 2.1 „Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri” – Apelul de proiecte 2.1.A. – Microîntreprinderi

Ghidul specific este destinat potenţialilor solicitanți pentru acest apel de proiecte, versiunea finală urmând să fie publicată la finalizarea procesului de consultare publică.
În utilizarea Ghidului specific, prevederile sale se vor completa, acolo unde este cazul, cu prevederile Ghidului general al POR 2014-2020, intitulat „Ghidul solicitantului – Condiţii generale de accesare a fondurilor în cadrul POR 2014 – 2020„.

Eventualele observații sau comentarii la Ghid se pot transmite la adresa de email info@mdrap.ro, până la data de 30 august a.c., ora 16.00.

Documente:

Ghidul Solicitantului – Condiții specifice de accesare a fondurilor in cadrul prioritatii de investitie 2.1 – microintreprinderi

Anexa 1 – Opisul cererii de finanțare

Anexa 2 – Lista domeniilor de activitate eligibile

Anexa 3 – Grila de verificare preliminară a cererii de finanțare

Anexa 4 – Grila de evaluare tehnică și financiară

Categorii:

Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button