Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Organizare Expozitii Targuri prin Startup Nation 2022

În acest an, cel mai important program de finanțare pentru a înființa o firma de Organizarea de expozitii, targuri si congrese/conferinte este Start Up Nation 2022 , prin intermediul căruia antreprenorii pot solicita o finantare nerambursabila în limita a 200.000 de lei.

Programul Start-up Nation 2022 ofera un ajutor considerabil, punand bazele unei astfel de afaceri.

Desfasurarea unei astfel de activitatii de Organizare de expozitii, targuri si congrese/conferinte presupune inchirierea unor spatii adecvate. Achizitionarea prin proiect a unor echipamente specifice si existenta cunostintelor necesare desfăsurarii unei astfel de activităti, sunt vitale pentru succesul afacerii.

Expoziţiile şi târgurile profesionale sunt instrumente foarte eficiente și deosebit de rapide pentru propagarea noutăţilor tehnologice, pentru prezentarea produselor de varf din diverse domenii precum: auto, constructii, automatizări, IT, medicină, agricultură, turism, mobilă, mase plastice etc.

Expoziţiile şi conferinţele specializate sunt indispensabile pentru companiile și IMM-urile româneşti, care reprezintă coloana vertebrală a economiei şi trebuie tratate cu mare importanţă de către guvern şi instituţiile de stat.

Prin proiect se pot achizitiona echipamente precum: solutii IT de promovare si marketing, echipamente proiectie, echipamente sunet, echipamente lumini, echipamente climatizare, laptop, calculator, monitor, imprimanta, multifunctionala, mobilier si multe alte echipamente necesare acestui domeniu.

Societatea trebuie sa aiba urmatorul cod CAEN pentru a aplica si obtine ajutorul nerambursabil: 8230 – Activitati de organizare a expozitiilor, târgurilor si congreselor.

Aceasta clasa include organizarea, promovarea si/sau administrarea de evenimente, cum ar fi congrese, conventii, conferinte si întruniri, fie ca include sau nu administrarea si asigurarea personalului necesar pentru a opera facilitatile în care au loc aceste evenimente.

In editiile anterioare:

  • Finanțarea de la stat a fost în valoare de 200.000 lei, reprezentand 100 % din valoarea proiectului.
  • Contribuția beneficiarilor de proiecte a fost de 0 lei iar cheltuiala aferenta cu TVA-ul a fost eligibila în cadrul programului START-UP NATION pentru societatiile neplatitoare de TVA.
  • A fost obligatorie crearea unui SINGUR loc de munca și menținerea acestuia pe o perioada de 2 ANI începând cu anul următor implementării proiectului, dar a existat un criteriu de departajare pe numarul de locuri create.
  • În editia din 2017 ultimul punctaj admis a fost de 90 cu 3 locuri de munca noi create iar in 2018 ultimul punctaj a fost de 100 de puncte cu 4 locuri de munca noi create.
  • Înscrierea proiectului s-a facut pe site-ul ministerului www.aippimm.ro, și anunțul de lansare s-a facut cu cel putin 5 zile înainte. Înscrierea on-line s-a desfășurat in 2017 în sesiune de 30 zile calendaristice iar in 2018 sesiunea a fost dechisa 30 zile lucratoare. Dupa terminarea înscrierilor s-au evaluat proiectele în funcție de punctajul obținut si in functie de criteriile de departajare.

Completeaza mai jos formularul daca doresti sa aplici, iar in momentul in care apare procedura sau avem mai multe informatii despre program, unul din consultantii nostri te va contacta:

Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button