Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

SoftNet Consulting

Cu mare bucurie vă prezentăm noul parteneriat ce se formează între două companii inovatoare și cu viziune, JUST IDEAS și SOFTNET CONSULTING. Această colaborare aduce laolaltă două puteri complementare în lumea afacerilor, cu obiective comune și dorința de a contribui la dezvoltarea sustenabilă a companiilor din România.

JUST IDEAS, cunoscută pentru experiența sa vastă în domeniul scrierii de proiecte cu finanțare europeană, reprezintă o resursă de neprețuit pentru orice organizație ce își propune să acceseze fondurile europene disponibile pentru dezvoltare și inovare. Echipa dedicată de specialiști în granturi europene oferă consultanță de înaltă calitate, identificând oportunitățile potrivite și elaborând proiecte de succes, adaptate specificului fiecărei companii.

Pe de altă parte, SOFTNET CONSULTING este un lider în creșterea eficienței afacerilor prin intermediul soluțiilor integrate ERP (Enterprise Resource Planning), CRM (Customer Relationship Management) și BI (Business Intelligence). Cu experiență vastă în implementarea acestor sisteme, SOFTNET CONSULTING contribuie la optimizarea proceselor de afaceri, îmbunătățind controlul asupra operațiunilor și facilitând luarea deciziilor strategice informate.

Acest parteneriat strategic va oferi companiilor din România o abordare holistică pentru dezvoltarea lor. Prin combinarea expertizei JUST IDEAS în obținerea de finanțări europene și abilitățile SOFTNET CONSULTING în implementarea soluțiilor tehnologice de ultimă generație, companiile vor avea acces la instrumente și resurse esențiale pentru creșterea durabilă și competitivitate pe piață.

Suntem mândri să aducem această colaborare în realitate și suntem convinși că vom oferi rezultate remarcabile pentru clienții noștri. Cu JUST IDEAS și SOFTNET CONSULTING, viitorul afacerilor din România este mai strălucitor ca niciodată. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu dvs. și să contribuim la succesul dvs. într-un mod mai eficient și mai profitabil decât oricând înainte.

Just Ideas in cifre:

0
Ani de experienta in scrierea de proiecte
0
Proiecte Castigate
0 %
Rata de succes
0
Consultanti si Contabili
0
Milioane euro atrasi
Testimoniale

Ce spun clientii despre Just Ideas

Call Now Button