Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Productie folii de telefon prin Startup Nation 2019

Productie folii de telefon este un proiect de succes in 2019 pe programul Start Up Nation 2019.

Aceste proiecte pot acumula maximul de puncte: 100.

Desfasurarea unei astfel de activitatii de Productie folii de telefon presupune inchirierea unor spatii adecvate. Achizitionarea prin proiect a unor echipamente specifice si existenta cunostintelor necesare desfăsurarii unei astfel de activităti, sunt vitale pentru succesul afacerii.

Prin proiect se pot achizitiona echipamente si softuri precum: utilaj flatbad, laptop, calculator, monitor, softuri specifice, imprimanta, multifunctionala, mobilier si multe alte echipamente necesare acestui domeniu.

Un atelier de productie folii de telefon poate executa folii pentru diverse tipuri de telefoane. Poate produce folii chiar si pentru tablete sau GPS-uri.

Societatea trebuie sa aiba urmatorul cod CAEN pentru a aplica si obtine ajutorul nerambursabil:

CAEN 2229 – Fabricarea altor produse din material plastic

Aceasta clasa include:

  • fabricarea de articole de menaj din material plastic (vesela, vase de bucatarie, articole de toaleta)
  • fabricarea diverselor articole din plastic:
  • casti de protectie din material plastic, piese izolante, parti pentru corpuri de iluminat din material plastic, rechizite scolare sau de birou, articole de imbracaminte (numai dacă sunt lipite si nu cusute), fitting-uri pentru mobila, statuete, curele de transmisie si benzi transportoare, tapete autoadezive din plastic, calapoade pentru pantofi din material plastic, tabachere pentru tigari de foi si tigarete, piepteni, bigudiuri din plastic etc.

 


Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button