Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Productie folii de telefon prin Startup Nation 2022

În acest an, cel mai important program de finanțare pentru a înființa o afacere de Productie folii de telefon, este programul Start Up Nation 2022, prin intermediul căruia antreprenorii pot solicita o finantare nerambursabila în limita a 200.000 de lei.

Programul Start-up Nation 2022 ofera un ajutor considerabil, punand bazele unei astfel de afaceri.

Desfasurarea unei astfel de activitatii de Productie folii de telefon presupune inchirierea unor spatii adecvate. Achizitionarea prin proiect a unor echipamente specifice si existenta cunostintelor necesare desfăsurarii unei astfel de activităti, sunt vitale pentru succesul afacerii.

Prin proiect se pot achizitiona echipamente si softuri precum: utilaj flatbad, laptop, calculator, monitor, softuri specifice, imprimanta, multifunctionala, mobilier si multe alte echipamente necesare acestui domeniu.

Un atelier de productie folii de telefon poate executa folii pentru diverse tipuri de telefoane. Poate produce folii chiar si pentru tablete sau GPS-uri.

Societatea trebuie sa aiba urmatorul cod CAEN pentru a aplica si obtine ajutorul nerambursabil: 2229 – Fabricarea altor produse din material plastic

Aceasta clasa include:

  • fabricarea de articole de menaj din material plastic (vesela, vase de bucatarie, articole de toaleta)
  • fabricarea diverselor articole din plastic:
  • casti de protectie din material plastic, piese izolante, parti pentru corpuri de iluminat din material plastic, rechizite scolare sau de birou, articole de imbracaminte (numai dacă sunt lipite si nu cusute), fitting-uri pentru mobila, statuete, curele de transmisie si benzi transportoare, tapete autoadezive din plastic, calapoade pentru pantofi din material plastic, tabachere pentru tigari de foi si tigarete, piepteni, bigudiuri din plastic etc.

In editiile anterioare:

  • Finanțarea de la stat a fost în valoare de 200.000 lei, reprezentand 100 % din valoarea proiectului.
  • Contribuția beneficiarilor de proiecte a fost de 0 lei iar cheltuiala aferenta cu TVA-ul a fost eligibila în cadrul programului START-UP NATION pentru societatiile neplatitoare de TVA.
  • A fost obligatorie crearea unui SINGUR loc de munca și menținerea acestuia pe o perioada de 2 ANI începând cu anul următor implementării proiectului, dar a existat un criteriu de departajare pe numarul de locuri create.
  • În editia din 2017 ultimul punctaj admis a fost de 90 cu 3 locuri de munca noi create iar in 2018 ultimul punctaj a fost de 100 de puncte cu 4 locuri de munca noi create.
  • Înscrierea proiectului s-a facut pe site-ul ministerului www.aippimm.ro, și anunțul de lansare s-a facut cu cel putin 5 zile înainte. Înscrierea on-line s-a desfășurat in 2017 în sesiune de 30 zile calendaristice iar in 2018 sesiunea a fost dechisa 30 zile lucratoare. Dupa terminarea înscrierilor s-au evaluat proiectele în funcție de punctajul obținut si in functie de criteriile de departajare.

Completeaza mai jos formularul daca doresti sa aplici la programul Start Up Nation in anul 2022 . In momentul in care apare procedura sau avem mai multe informatii despre program, unul dintre consultantii nostri va va contacta:

Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button