Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Productie Sucuri Naturale prin Startup Nation 2022

În acest an, cel mai important program de finanțare pentru a înființa o afacere de productie Sucuri Naturale, este programul Start Up Nation 2022, prin intermediul căruia antreprenorii pot solicita o finantare nerambursabila în limita a 200.000 de lei.

Programul Start-up Nation 2022 ofera un ajutor considerabil, punand bazele unei astfel de afaceri.

Desfasurarea unei astfel de activitati, de Productie Sucuri Naturale, presupune inchirierea unor spatii adecvate. Achizitionarea prin proiect a unor echipamente specifice si existenta cunostintelor necesare desfăsurarii unei astfel de activităti, sunt vitale pentru succesul afacerii.

Utilajele unei linii de producţie de suc conferă eficienţă în procesarea fructelor şi păstrează calităţile naturale ale acestora. Rezultatul este un suc natural 100%, competitiv pe piaţa sucurilor naturale.

Prin proiect se pot achizitiona echipamente precum: Spalator cu elevator si tocator, Presa de fructe, Vana de colectare, Desamburizator, Pompa de transfer, Pasteurizator, Echipament de umplere si multe alte echipamente necesare acestui domeniu.

 

O unitate de Productie Sucuri Naturale poate realiza o gamă foarte variată de produse:

  • Suc Natural Mere;
  • Suc Natural Citrice;
  • Suc Natural fructe de padure;
  • Suc Natural Cirese;
  • Suc Natural Visine;
  • Suc Natural Legume

Societatea trebuie sa aiba urmatorul cod CAEN pentru a aplica si obtine ajutorul nerambursabil:1032 – Fabricarea sucurilor de fructe sau legume. Aceasta clasa include:

  • fabricarea sucurilor de fructe sau legume;
  • fabricarea concentratelor din fructe si legume proaspete;

Completeaza mai jos formularul daca doresti sa aplici la programul Start Up Nation in anul 2022 . In momentul in care apare procedura sau avem mai multe informatii despre program, unul dintre consultantii nostri va va contacta:

Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button