Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Productie TAMPLARIE PVC prin STARTUP NATION 2022

În acest an, cel mai important program de finanțare pentru a înființa o afacere de Productie de tamplarie PVC, este programul Start Up Nation 2022, prin intermediul căruia antreprenorii pot solicita o finantare nerambursabila în limita a 200.000 de lei.

Programul Start-up Nation 2022 ofera un ajutor considerabil, punand bazele unei astfel de afaceri.

Infiintarea unui atelier pentru productia de tamplarie PVC cu geam termopan presupune inchirierea unor spatii adecvate. Achizitionarea prin proiect a unor echipamente si scule specifice, a unor mijloace de transport si existenta cunostintelor tehnice necesare desfăsurarii unei astfel de activităti, sunt vitale pentru succesul afacerii.

Desfasurarea unei astfel de activitati, de productie Tamplarie PVC, cu geam termopan presupune inchirierea unor spatii adecvate. Achizitionarea prin proiect a unor echipamente specifice si existenta cunostintelor necesare desfăsurarii unei astfel de activităti, sunt vitale pentru succesul afacerii.

Prin proiect se pot achizitiona echipamente precum: masina automata de debitat profile, masina automata de frezat montanti, masina de sudat la doua capete, masina automata de debavurat, freza cu pantograf, masina tripla de gaurit, masina de frezat orificii de scurgere, masina automata de taiat baghete si multe alte echipamente necesare acestui domeniu.

Un atelier de productie de tamplarie PVC cu geam termopan poate realiza o gamă foarte variată de produse: ferestre fixe, ferestre batante, ferestre oscilante, ferestre oscilobatante, usi.

Societatea trebuie sa aiba urmatorul cod CAEN pentru a aplica si obtine ajutorul nerambursabil: 2223 – Fabricarea articolelor din material plastic pentru constructii, pentru a aplica si obtine ajutorul nerambursabil. Această clasă include:

 • fabricarea articolelor din material plastic pentru construcţii:
 • uşi, ferestre, tocuri, obloane şi articole similare, din plastic
 • bazine, rezervoare;
 • articole pentru pardoseli din material plastic, articole de acoperit pereţii sau plafonul, sub formă de suluri sau dale
 • articole sanitare din material plastic: căzi, cuve de duş, chiuvete, lavoare, bideuri, bazine, etc.
 • fabricarea articolelor  din material plastic elastic pentru acoperit pardoseli, ca vinil, linoleum, etc.
 • fabricarea pietrei artificiale

In editiile anterioare:

 • Finanțarea de la stat a fost în valoare de 200.000 lei, reprezentand 100 % din valoarea proiectului.
 • Contribuția beneficiarilor de proiecte a fost de 0 lei iar cheltuiala aferenta cu TVA-ul a fost eligibila în cadrul programului START-UP NATION pentru societatiile neplatitoare de TVA.
 • A fost obligatorie crearea unui SINGUR loc de munca și menținerea acestuia pe o perioada de 2 ANI începând cu anul următor implementării proiectului, dar a existat un criteriu de departajare pe numarul de locuri create.
 • În editia din 2017 ultimul punctaj admis a fost de 90 cu 3 locuri de munca noi create iar in 2018 ultimul punctaj a fost de 100 de puncte cu 4 locuri de munca noi create.
 • Înscrierea proiectului s-a facut pe site-ul ministerului www.aippimm.ro, și anunțul de lansare s-a facut cu cel putin 5 zile înainte. Înscrierea on-line s-a desfășurat in 2017 în sesiune de 30 zile calendaristice iar in 2018 sesiunea a fost dechisa 30 zile lucratoare. Dupa terminarea înscrierilor s-au evaluat proiectele în funcție de punctajul obținut si in functie de criteriile de departajare.

Completeaza mai jos formularul daca doresti sa aplici la programul Start Up Nation in anul 2022 . In momentul in care apare procedura sau avem mai multe informatii despre program, unul dintre consultantii nostri va va contacta:

Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button