Analizam eligibilitatea si conformitatea proiectului propus si cautam solutii pentru a avea sanse cât mai mari de reusita.
Stabilim împreuna bugetul proiectului în functie de nevoile tale tinând cont de
categoriile eligibile ale programului.
Elaborare Cerere de finantare. Intocmirea documentatiei tehnice (Calcularea Previziunilor financiare, Calcularea bugetului, Completarea anexelor necesare depunerii proiectului)
Urmarirea evolutiei procesului de analiza si evaluare a dosarului de finantare pana la emiterea documentului de raspuns de catre Finantator.
Redactarea procedurilor de achizitii. Depunerea cererilor de rambursare sau plata dupa caz. Suport in vederea eventualelor clarificari primitede la Finantator.
Redactam raportarile de monitorizare a proiectului pe o perioada de 3 ani, începând cu anul urmator acordarii alocatiei financiare nerambursabile.
Nu rata finantarea. Inscrie-te in formular iar unul din consultantii nostri o sa te contacteze rapid!
Sunt eligibile societatile înființate inainte de 31 decembrie 2020 si care au desfasurat activitati autorizate cel putin din data de 1 ianuarie 2021 pe unul sau mai multe din urmatoarele coduri CAEN: 5510, 5520, 5530, 5590, 5610, 5621, 5629, 5630, 7911, 7912, 7990, 8230, 9001, 9002, 9003, 9004 si 9329
Prin program se finanţează cererile de finanțare completate prin formularul de înscriere si va permite înscrierea electronică în cadrul a doi piloni, astfel:
Pilonul 1
Pilonul 2
Aplicanții vor avea posibilitatea înscrierii pe ambii piloni sau doar pe unul dintre cei doi piloni.
Valoarea maximă a ajutorului acordat aferent pilonului 1 nu depășește 500.000 EUR pe grup-întreprindere așa cum este definită de prezenta schemă de ajutor, în orice moment, în sumă brută, înainte de deducerea impozitelor sau a altor taxe și se acordă în limita de timp impusă de Cadrul Temorar Ucraina.
Valoarea maximă a ajutorului acordat aferent pilonului 2 nu depășește 2 milioane EUR pe grup-întreprindere așa cum este definită de prezenta schemă de ajutor, în orice moment, în sumă brută, înainte de deducerea impozitelor sau a altor taxe și se acordă până cel târziu la data impusă de Cadrul Temporar Ucraina.
Până la finalul perioadei de monitorizare, în urma achitării obligațiilor fiscale către bugetul central, beneficiarul are obligația de a încărca în aplicația electronică certificatul fiscal care atestă lipsa datoriilor și/sau dovada plății.
In primul rand va uitati la experienta din anii trecuti si la rata de succes a acestuia. Portofoliu nostru de proiecte castigate il gasiti aici.
Toate cheltuielile efectuate trebuie sa fie in concordanta cu activitatea pentru care s-a solicitat finantare, cu prioritizarea platilor catre bugetul de stat.
Prin completarea formularului de înscriere beneficiarii își vor lua angajamentul de plată a datoriilor restante către bugetul central si angajamentul privind menținerea activității pentru 12/24 luni, dupa caz (12 luni pentru societatile care beneficiaza de un grant mai mic de 200.000 euro si 24 de luni pentru societatile care beneficiaza de un grant mai mare de 200.000 euro in cadrul programului)
Înscrierea în program, creare profil, user, parolă şi completarea formularului electronic de înscriere în vederea obţinerii finanţării se fac on-line pe link-ul https://granturi.imm.gov.ro
Afla primul vestile despre finanari
Administrat de Digital Craft