Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Schema HoReCa 2

Rulează videoul

Valoare Proiect:
0 - 2.000.000 euro

Contributie proprie:
0 %

Firme infiintate pana la data de 31.12.2020 inclusiv

Pentru: SRL, SRL-D

Lansare: Incerta

Investitii mediul Urban si Rural

Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Ce facem pentru tine:

Oferim servicii integrate de consultanta pentru programul Schema de ajutor de stat HoReCa 2

Evaluare eligibilitate aplicant

Evaluare eligibilitate aplicant

Analizam eligibilitatea si conformitatea proiectului propus si cautam solutii pentru a avea sanse cât mai mari de reusita.

Stabilirea nevoilor aplicantului

Stabilirea nevoilor aplicantului

Stabilim împreuna bugetul proiectului în functie de nevoile tale tinând cont de
categoriile eligibile ale programului.

Intocmire plan de afaceri

Intocmire plan de afaceri

Elaborare Cerere de finantare. Intocmirea documentatiei tehnice (Calcularea Previziunilor financiare, Calcularea bugetului, Completarea anexelor necesare depunerii proiectului)

Suport pana la aprobare

Suport pana la aprobare

Urmarirea evolutiei procesului de analiza si evaluare a dosarului de finantare pana la emiterea documentului de raspuns de catre Finantator.

Implementare proiect

Implementare proiect

Redactarea procedurilor de achizitii. Depunerea cererilor de rambursare sau plata dupa caz. Suport in vederea eventualelor clarificari primitede la Finantator.

Raportare ulterioara

Raportare ulterioara

Redactam raportarile de monitorizare a proiectului pe o perioada de 3 ani, începând cu anul urmator acordarii alocatiei financiare nerambursabile.

0
Ani de experienta in scrierea de proiecte
0
Proiecte Castigate
0 %
Rata de succes
0
Consultanti si Contabili
0
Milioane euro atrasi
just ideas

Obtine 0 - 2.000.000 euro pentru afacerea ta!

Nu rata finantarea. Inscrie-te in formular iar unul din consultantii nostri o sa te contacteze rapid!

Sunt eligibile societatile înființate inainte de 31 decembrie 2020 si care au desfasurat activitati autorizate cel putin din data de 1 ianuarie 2021 pe unul sau mai multe din urmatoarele coduri CAEN: 5510, 5520, 5530, 5590, 5610, 5621, 5629, 5630, 7911, 7912, 7990, 8230, 9001, 9002, 9003, 9004 si 9329

Prin program se finanţează cererile de finanțare completate prin formularul de înscriere si va permite înscrierea electronică în cadrul a doi piloni, astfel:

Pilonul 1 

  • Consta in compensarea cheltuielilor de exploatare in perioada 1 februarie – 31 decembrie 2022 prin aplicarea unui procent de 25% la valoarea cheltuielilor de exploatare aferente codului/codurilor CAEN finantat/finantate, cu exceptia cheltuielilor cu energia electrica si/sau gazul, cresteri de costuri generate de conflictul armat din Ucraina si/sau de sanctiunile economice, financiare si comerciale impuse de comunitatea europeana si internationala sau de contramasurile de retorsiune luate de Rusia in semn de raspuns la acestea. Valoarea maxima a ajutorului acordat aferent pilonului 1 nu depaseste 500.000 EUR pe intreprindere si se acorda in limita de timp impusa de Cadrul Temporar Ucraina.
  • se solicita calculul costurilor lunare cu energia si/sau gazul pentru perioada 1 Februarie – 30 septembrie 2022 si o estimare a costurilor cu energia si/sau gazul aferente 1 Octombrie – 31 decembrie 2022.
  • se solicita un raport de expertiza contabila, care va cuprinde valoarea cheltuielilor din exploatare aferente activitatii codului/codurilor CAEN finantat/finantate, pentru perioada 1 Februarie – 30 septembrie 2022 si altui pentru verificarea post-contractare pentru perioada 1 Octombrie – 31 decembrie 2022;

Pilonul 2 

  • compensarea cu maximum 30% din cresterea costului eligibil cu energia electrica si/sau gazul in perioada 1 februarie 2022 – 31 decembrie 2022, cresteri de costuri generate de conflictul armat din Ucraina si/sau de sanctiunile economice, financiare si comerciale impuse de comunitatea europeana si internationala sau de contramasurile de retorsiune luate de Rusia in semn de raspuns la acestea. Valoarea maxima a ajutorului acordat aferent pilonului 2 nu depaseste 2 milioane EUR pe intreprindere si se acorda pana cel tarziu la data impusa de Cadrul Temporar Ucraina.
  • Luna de referinta din 2022 la care se va raporta diferenta de pret este Septembrie

Aplicanții vor avea posibilitatea înscrierii pe ambii piloni sau doar pe unul dintre cei doi piloni.

Valoarea maximă a ajutorului acordat aferent pilonului 1 nu depășește 500.000 EUR pe grup-întreprindere așa cum este definită de prezenta schemă de ajutor, în orice moment, în sumă brută, înainte de deducerea impozitelor sau a altor taxe și se acordă în limita de timp impusă de Cadrul Temorar Ucraina.

Valoarea maximă a ajutorului acordat aferent pilonului 2 nu depășește 2 milioane EUR pe grup-întreprindere așa cum este definită de prezenta schemă de ajutor, în orice moment, în sumă brută, înainte de deducerea impozitelor sau a altor taxe și se acordă până cel târziu la data impusă de Cadrul Temporar Ucraina.

Până la finalul perioadei de monitorizare, în urma achitării obligațiilor fiscale către bugetul central, beneficiarul are obligația de a încărca în aplicația electronică certificatul fiscal care atestă lipsa datoriilor și/sau dovada plății.

In primul rand va uitati la experienta din anii trecuti si la rata de succes a acestuia. Portofoliu nostru de proiecte castigate il gasiti aici. 

Toate cheltuielile efectuate trebuie sa fie in concordanta cu activitatea pentru care s-a solicitat finantare, cu prioritizarea platilor catre bugetul de stat.

Prin completarea formularului de înscriere beneficiarii își vor lua angajamentul de plată a datoriilor restante către bugetul central si angajamentul privind menținerea activității pentru 12/24 luni, dupa caz (12 luni pentru societatile care beneficiaza de un grant mai mic de 200.000 euro si 24 de luni pentru societatile care beneficiaza de un grant mai mare de 200.000 euro in cadrul programului)

Înscrierea în program, creare profil, user, parolă şi completarea formularului electronic de înscriere în vederea obţinerii finanţării se fac on-line pe link-ul https://granturi.imm.gov.ro

Vreau sa aplic la Schema de ajutor de stat HoReCa 2

Documente suport

Ghid, Procedura, Anexe etc.

In acest moment nu exista documente afisate.
Testimoniale

Ce spun clientii despre Just Ideas

Call Now Button