Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Schema HORECA: Transa 2 se plateste de saptamana viitoare

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului promite ca de luni 24.01.2022 incep platile aferente transei 2 in cadrul schemei HORECA.

Au fost virate fondurile în valoare de 1.133.477.030 lei pentru plata celei de-a doua prorate, în procent de 53,13%, aferente schemei de ajutor de stat HoReCa către Agențiile pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exporturilor (AIMMAIPE).

„Așa cum ne-am propus, începând de săptămâna viitoare și până la sfârșitul acestei luni absolut toți beneficiarii schemei HoReCa se vor putea folosi de banii cuveniți, oferiți drept  despăgubire pentru activitatea afectată de restricțiile impuse de pandemie.

Mai mult, pentru că antreprenorii din domeniul turismului au semnalat că au întâmpinat dificultăți și în anul ce tocmai a trecut, ca rezultat al eforturilor de stopare a răspândirii coronavirusului, analizăm posibilitatea reluării acestui program în a doua jumătate a anului, astfel încât statul român să deconteze 20% din pierderile suferite între 2019 și 2021”, a declarat Constantin-Daniel Cadariu, ministrul antreprenoriatului și turismului, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

 

Vezi portofoliu nostru de finantari obtinute.

Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button