Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Servicii de depozitare prin Startup Nation 2022

În acest an, cel mai important program de finanțare pentru a înființa o afacere de servicii Depozitare, este programul Start Up Nation 2022.

Prin intermediul programului StartUp Nation 2022, antreprenorii pot solicita o finantare nerambursabila în limita a 200.000 de lei, punand bazele unei astfel de afaceri.

Depozitarea are rolul de a păstra, în perfecte condiţii de siguranţă calitativă şi cantitativă, mărfurile lasate in grija noastra de catre clientii.

Fiecare companie trebuie sa isi depoziteze produsele finite pana sunt vandute, deoarece rareori se intampla ca procesul de consum sa aiba loc aproape imediat dupa cel de productie. Functia de depozitare ajuta la eliminarea discrepantelor existente intre productie si cantitatile de produs cerute pe piata.

Desfasurarea unei astfel de activitati,  presupune inchirierea unor spatii adecvate. Achizitionarea prin proiect a unor echipamente specifice si existenta cunostintelor necesare desfăsurarii unei astfel de activităti, sunt vitale pentru succesul afacerii.

Prin proiect se pot achizitiona echipamente precum: Cantar platforma, Ascensor marfa, Camera refrigerare, Camera congelare, Laptop, Imprimanta, Camere de refrigerare, Cantar cu etichetare, Autoutilitara, Sisteme de calcul, Echipamente IT, Camere de supraveghere etc.

Societatea trebuie sa aiba urmatorul cod CAEN pentru a aplica si obtine ajutorul nerambursabil:

CAEN 5210 Depozitari

Această clasă include

  • activitatea de expoatare a spatiilor de depozitare pentru toate tipurile de marfuri:
  • silozuri de cereale, depozite generale de marfuri, depozite frigorifice, rezervoare (tancuri de depozitare) etc.

Aceasta clasa include de asemenea:
– depozitarea marfurilor în zone libere
– activitatea de congelare a produselor prin insuflare

In editiile anterioare, finanțarea de la stat a fost în valoare de 200.000 lei, reprezentand 100 % din valoarea proiectului.

Contribuția beneficiarilor de proiecte a fost de 0 lei iar cheltuiala aferenta cu TVA-ul a fost eligibila în cadrul programului START-UP NATION pentru societatiile neplatitoare de TVA.

A fost obligatorie crearea unui SINGUR loc de munca și menținerea acestuia pe o perioada de 2 ANI începând cu anul următor implementării proiectului, dar a existat un criteriu de departajare pe numarul de locuri create. In editia din 2018 ultimul punctaj admis a fost de 100 cu 4 locuri de munca noi create

Înscrierea proiectului s-a facut pe site-ul ministerului www.aippimm.ro, și anunțul de lansare s-a facut cu cel putin 5 zile înainte. Înscrierea on-line s-a desfășurat in 2017 în sesiune de 30 zile calendaristice. In 2018 in sesiune de 30 zile lucratoare. Dupa terminarea înscrierilor s-au evaluat proiectele în funcție de punctajul obținut si in functie de criteriile de departajare.

Completeaza mai jos formularul daca doresti sa aplici la programul Start Up Nation in anul 2022. In momentul in care apare procedura sau avem mai multe informatii despre program, unul dintre consultantii nostri va va contacta:


Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button