Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Servicii de depozitare

Serviciile de depozitare reprezinta o idee de succes in 2019 pe programul Start Up Nation 2019.

Aceste proiecte pot acumula maximul de puncte: 100.

Depozitarea are rolul de a păstra, în perfecte condiţii de siguranţă calitativă şi cantitativă, mărfurile lasate in grija noastra de catre clientii.

Fiecare companie trebuie sa isi depoziteze produsele finite pana sunt vandute, deoarece rareori se intampla ca procesul de consum sa aiba loc aproape imediat dupa cel de productie. Functia de depozitare ajuta la eliminarea discrepantelor existente intre productie si cantitatile de produs cerute pe piata.

Desfasurarea unei astfel de activitati,  presupune inchirierea unor spatii adecvate. Achizitionarea prin proiect a unor echipamente specifice si existenta cunostintelor necesare desfăsurarii unei astfel de activităti, sunt vitale pentru succesul afacerii.

Prin proiect se pot achizitiona echipamente precum: Cantar platforma, Ascensor marfa, Camera refrigerare, Camera congelare, Laptop, Imprimanta, Camere de refrigerare, Cantar cu etichetare, Autoutilitara, Sisteme de calcul, Echipamente IT, Camere de supraveghere etc.

Societatea trebuie sa aiba urmatorul cod CAEN pentru a aplica si obtine ajutorul nerambursabil:

CAEN 5520  Facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată

Această clasă include asigurarea cazării de scurtă durată, de obicei zilnică sau săptămânală, pentru vizitatori, în locuinţe separate (independente) constând în camere complet mobilate sau spaţii pentru servirea mesei şi dormit, cu facilităţi pentru gătit sau bucătării complet echipate. Aceste servicii se asigură în  apartamente sau în clădiri multi-locuinţă independente, cu mai multe etaje, sau în complexe de clădiri, în bungalow-uri, sau în cabane, case ţărăneşti şi căsuţe. Uneori se asigură şi servicii complementare de minim nivel.

Această clasă include servicii de cazare asigurate de:

  • case de oaspeţi şi bungalow-uri
  • case ţărăneşti şi căsuţe fără servicii de menaj
  • tabere de copii şi alte case de vacanţe
  • căminele de tineret şi refugii montane

Această clasă exclude:

-asigurarea cazării de scurtă durată în spaţii mobilate cu serviciile de curăţenie zilnică, făcutul patului, servicii de asigurarea hranei şi a băuturii, vezi 5510

-asigurarea de case şi apartamente mobilate sau nemobilate pentru utilizare cu caracter cvasipermanent, de obicei lunar sau anual, vezi diviziunea 68

This image has an empty alt attribute; its file name is Captură.jpg

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button