Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Servicii IT prin programul Startup Nation 2022

În acest an, cel mai important program de finanțare pentru a înființa o afacere de Servicii IT, este programul Start Up Nation 2022, prin intermediul căruia antreprenorii pot solicita o finantare nerambursabila în limita a 200.000 de lei.

Programul Start-up Nation 2022 ofera un ajutor considerabil, punand bazele unei astfel de afaceri.

Desfasurarea unei astfel de activitati de servicii IT presupune inchirierea unor spatii adecvate. Achizitionarea prin proiect a unor echipamente specifice si existenta cunostintelor necesare desfăsurarii unei astfel de activităti, sunt vitale pentru succesul afacerii.

Prin proiect se pot achizitiona echipamente precum: laptop, calculator, monitor, imprimanta, multifunctionala, solutie de stocare NAS, server, videoproiector, mouse, tastatura, HDD extern, UPS, switch, router, rucsac, softuri, mobilier si multe alte echipamente necesare acestui domeniu.

O firma specializata pe activitati de servicii IT ofera servicii de aplicatii/sisteme software, pagini web si/sau administrarea lor, baze de date, activitati de consultanta in tehnologia informatiilor, activitati de management al mijloacelor de calcul, prelucrarea datelor, etc.

Societatea trebuie sa aiba unul din urmatoarele coduri CAEN pentru a aplica si obtine ajutorul nerambursabil: 6201, 6202, 6203, 6209, 6311, 6312

In editiile anterioare:

  • Finanțarea de la stat a fost în valoare de 200.000 lei, reprezentand 100 % din valoarea proiectului.
  • Contribuția beneficiarilor de proiecte a fost de 0 lei iar cheltuiala aferenta cu TVA-ul a fost eligibila în cadrul programului START-UP NATION pentru societatiile neplatitoare de TVA.
  • A fost obligatorie crearea unui SINGUR loc de munca și menținerea acestuia pe o perioada de 2 ANI începând cu anul următor implementării proiectului, dar a existat un criteriu de departajare pe numarul de locuri create.
  • În editia din 2017 ultimul punctaj admis a fost de 90 cu 3 locuri de munca noi create iar in 2018 ultimul punctaj a fost de 100 de puncte cu 4 locuri de munca noi create.
  • Înscrierea proiectului s-a facut pe site-ul ministerului www.aippimm.ro, și anunțul de lansare s-a facut cu cel putin 5 zile înainte. Înscrierea on-line s-a desfășurat in 2017 în sesiune de 30 zile calendaristice iar in 2018 sesiunea a fost dechisa 30 zile lucratoare. Dupa terminarea înscrierilor s-au evaluat proiectele în funcție de punctajul obținut si in functie de criteriile de departajare.

Completeaza mai jos formularul daca doresti sa aplici la programul Start Up Nation in anul 2022 . In momentul in care apare procedura sau avem mai multe informatii despre program, unul dintre consultantii nostri va va contacta:

Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button