Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Spalatorie Auto prin Programul Startup Nation 2022

În acest an, cel mai important program de finanțare pentru a înființa o spalatorie auto este Start-up Nation 2022, prin intermediul căruia antreprenorii pot solicita o  finantarea nerambursabila în limita a 200.000 de lei.

Programul Start-up Nation ofera un ajutor considerabil, pentru beneficiari punand bazele unei astfel de afaceri pentru firmele la debut.

Desfasurarea unei astfel de activitatii de Spalatorie Auto presupune inchirierea unor spatii adecvate, spatii ce faciliteaza accesul clientilor.

Achizitionarea prin proiect a unor echipamente specifice si existenta cunostintelor necesare desfăsurarii unei astfel de activităti, sunt vitale pentru succesul afacerii.

Prin proiect se pot achizitiona echipamentele de baza precum: Pompa inalta presiune, Rezervor apa, Aspirator, Generator si multe alte echipamente necesare acestui domeniu.

O spalatorie auto ofera servicii de spalare si curatare a autovehiculelor atat la interior cat si la exterior.

Societatea trebuie sa aiba urmatorul cod CAEN pentru a aplica si obtine ajutorul nerambursabil:

CAEN 4520 – Intretinerea si repararea autovehiculelor. Aceasta clasa include:

– intretinerea si repararea autovehiculelor:

– reparatii mecanice

– reparatii electrice

– repararea sistemelor electronice de injectie

– intretinerea uzuala (curenta)

– reparatii ale caroseriei

– reparatii ale unor piese ale motorului

– spalare, lustruire etc.

– vopsire

– repararea parbrizelor

– repararea scaunelor din autovehicule

– repararea, montarea sau inlocuirea anvelopelor si a camerelor de aer

– tratamentul anti-rugina

– instalarea de piese si accesorii optionale care nu fac parte din procesul de fabricatie

In editiile anterioare finanțarea de la stat a fost în valoare de 200.000 lei reprezentand 100 % din valoarea proiectului. Contribuția beneficiarilor de proiecte a fost de 0 lei. Cheltuiala aferenta cu TVA-ul a fost eligibila în cadrul programului START-UP NATION pentru societațile neplatitoare de TVA.

A fost obligatorie crearea unui SINGUR loc de munca și menținerea acestuia pe o perioada de 2 ANI începând cu anul următor implementării proiectului, dar a existat un criteriu de departajare pe numarul de locuri create. In editia din 2018 ultimul punctaj admis a fost de 100 cu 4 locuri de munca noi create.

Înscrierea proiectului s-a facut pe site-ul ministerului www.aippimm.ro, și anunțul de lansare s-a facut cu cel putin 5 zile înainte. Înscrierea on-line s-a desfășurat in 2017 în sesiune de 30 zile calendaristice, iar in 2018 in sesiune de 30 zile lucratoare. Dupa terminarea înscrierilor s-au evaluat proiectele în funcție de punctajul obținut si in functie de criteriile de departajare.

Completeaza mai jos formularul daca doresti sa aplici pe programul Start Up Nation in anul 2022  iar in momentul in care apare procedura sau avem mai multe informatii despre program, unul dintre consultantii nostri te va contacta:


Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button