Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Startup Nation editia 3

Ministrul desemnat al Economiei. Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, a subliniat că viitorul guvern va lansa o nouă ediție a programului Start-Up Nation și a dat câteva indicii despre cum va fi modificat și dimensionat.

Popescu a primit, miercuri, votul comisiilor economice din Parlament și a fost întrebat cum va fi modificat programul Start-Up Nation.

Continuăm programul Start-Up Nation. După părerea noastră, Start-Up Nation 2018 a fost un program social. Faptul că au pus acolo 2-3-4-7 angajați pentru care sunt punctați, iar după 2 ani nimeni nu-i mai controlează dacă-i mai țin, nu mi se pare că este performanță antreprenorială.

Noi ne dorim ca Start-Up Nation să vină pe inovare, tehnologii noi și performanță antreprenorială și vom găsi niște criterii ca să stimulăm acest lucru. Dorim cât mai multe companii noi, performanță antreprenorială.

Ăsta este scopul, nu să ai pe o firmă veche cu niște salariați, să aplic pe Start-Up Nation, muți o parte dintre salariați pe cealaltă firmă și zici că totul merge în regulă. Nu ai făcut nimic atunci, a spus ministrul desemnat.

Întrebat  dacă tot 10.000 de firme vor fi finanțate și în noul program, Popescu a răspuns: „Nu știm. Să vedem proiectul de buget (pe anul 2020- n.r.)”.

Sursa integrala:   https://www.startupcafe.ro/finantari/criterii-startup-nation-2020-buget-ministru.htm

Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button