Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

TAMPLARIE PVC CU GEAM TERMOPAN

Atelier de Tamplarie PVC cu geam termopan este un proiect de succes in 2019 pe programul Start Up Nation 2019.

Aceste proiecte pot acumula maximul de puncte: 100.

Infiintarea unui atelier pentru productia de tamplarie PVC cu geam termopan presupune inchirierea unor spatii adecvate. Achizitionarea prin proiect a unor echipamente si scule specifice, a unor mijloace de transport si existenta cunostintelor tehnice necesare desfăsurarii unei astfel de activităti, sunt vitale pentru succesul afacerii.

Desfasurarea unei astfel de activitati, de productie Tamplarie PVC, cu geam termopan presupune inchirierea unor spatii adecvate. Achizitionarea prin proiect a unor echipamente specifice si existenta cunostintelor necesare desfăsurarii unei astfel de activităti, sunt vitale pentru succesul afacerii.

Prin proiect se pot achizitiona echipamente precum: masina automata de debitat profile, masina automata de frezat montanti, masina de sudat la doua capete, masina automata de debavurat, freza cu pantograf, masina tripla de gaurit, masina de frezat orificii de scurgere, masina automata de taiat baghete si multe alte echipamente necesare acestui domeniu.

Un atelier de productie de tamplarie PVC cu geam termopan poate realiza o gamă foarte variată de produse: ferestre fixe, ferestre batante, ferestre oscilante, ferestre oscilobatante, usi.

Societatea trebuie sa aiba urmatorul cod CAEN pentru a aplica si obtine ajutorul nerambursabil: CAEN 2223 – Fabricarea articolelor din material plastic pentru constructii, pentru a aplica si obtine ajutorul nerambursabil:

Această clasă include:

-fabricarea articolelor din material plastic pentru construcţii:

-uşi, ferestre, tocuri, obloane şi articole similare, din plastic

-bazine, rezervoare;

-articole pentru pardoseli din material plastic, articole de acoperit pereţii sau plafonul, sub formă de suluri sau dale

-articole sanitare din material plastic: căzi, cuve de duş, chiuvete, lavoare, bideuri, bazine, etc.

-fabricarea articolelor  din material plastic elastic pentru acoperit pardoseli, ca vinil, linoleum, etc.

-fabricarea pietrei artificiale

This image has an empty alt attribute; its file name is Captură.jpg

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button