Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Firma de contabilitate Bucuresti

Firma de contabilitate Bucuresti

Oferim servicii contabile de calitate, avem tarife mici ( VEZI AICI PRETURILE NOASTRE ), avem experienta in a lucra cu clientii, avem experienta in relatia cu autoritatile statului, avem un sistem de lucru adaptabil pentru fiecare client in parte, avem multi clienti ( AICI O PARTE DIN PORTOFOLIUL NOSTRU ), a caror activitate acopera aproape intregul COD CAEN, va putem ajuta si pentru alte activitati administrative, gasim solutii de optimizare fiscala.

Pentru clientii care sunt in cautarea unui Contabil din Bucuresti, JUST IDEAS firma contabilitate Bucuresti va ofera servicii de Contabilitate Bucuresti, servicii de salarizare si de personal, infiintari firme, servicii de audit, servicii de consultanta fiscala, servicii de consultanta in afaceri, servicii de consultanta pentru obtinerea de fonduri nerambursabile, fiind membra a Corpului Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR).

Orice afacere, mai mica sau mai mare, aflata la inceput sau in plina activitate, implica pe partea financiar – contabila sa apeleze la serviciile unei firme de contabilitate sau sa isi organizeze propriul departament financiar-contabil, deci sa angajeze persoane cu pregatirea si experienta corespunzatoare.
Diferenta dintre cele doua categorii este foarte mare atat din punct de vedere financiar cat si al comfortului. Angajarea unei persoane calificate presupune eforturi mari in a gasi o persoana competenta cat si costuri ridicate, stiind ca taxele cu asigurarile sociale sunt mari cat si salariul unei persoane calificate.
O firma de contabilitate pe langa faptul ca aduna la un loc un numar de persoane calificate are si avantajul de a oferi tarife mici, are si avantajul de a-si optimiza costurile prin numarul mare de de firme aflate sub contract.
Va invitam sa beneficiati de serviciile, indrumarile si competentele colectivului nostru.

Categorii:

Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button