Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Scoala de limbi straine, muzica, teatru, dans, arte plastice prin Startup Nation 2019

Un alt tip de proiect de succes in 2018 pe programul Start Up Nation a avut ca si domeniu de activitate CAEN 8552 Învăţământ în domeniul cultural (limbi străine, muzică, teatru, dans, arte plastice, etc.

Aceste proiecte pot acumula maximul de puncte: 100.

Grădinița este o instituție educațională privată, autorizată, condusă de personal cu experienţă îndelungată în domeniu şi pasionat, pentru copii prescolari. Printre activitățile de bază realizate la o grădiniță se numără joaca, cântatul, activitățile practice precum desenatul și interacțiunea socială, ca parte a tranziție pentru viața de școlar.

After school sau școala după școală este un program organizat unde copilul poate desfășura activități precum: pictură, modelaj, jocuri de societate și perspicacitate, cursuri opționale (care pot fi taxate separat) cum ar fi teatru, dans, arte marțiale, o limbă străină sau un instrument muzical.

Aceste întreprinderi vin în ajutorul părinților activi cu un program de lucru încărcat. Copilul nu este doar supravegheat pe o anumită perioadă de timp dar și îndrumat de către un cadru didactic la efectuarea temelor pentru acasă sau a altor activități extracurriculare.

Prin proiect se pot achizitiona echipamente precum: 

  • calculatoare sau laptopuri pentru o flexibilitate mai mare;
  • echipamente muzicale, softuri necesare desfasurarii activitatii
  • alte echipamente utile, precum imprimante, scannere, copiatoare sau multifuncționale care încorporează toate aceste funcții într-un singur aparat;
  • programe software pentru funcționarea echipamentelor IT: soft de operare (spre exemplu Microsoft Windows), soft de editare text (precum Microsoft Office), program antivirus.
  • mobilier specific, birouri
  • salariile și contribuțiile sociale (suma forfetara)
  • utilitățile consumate la locul de implementare al proiectului (suma forfetara)
  • chiria spațiului în care se desfășoară activitatea (suma forfetara)

 

Societatea trebuie sa aiba urmatorul cod CAEN pentru a aplica si obtine ajutorul nerambursabil: CAEN 8552 Învăţământ în domeniul cultural (limbi străine, muzică, teatru, dans, arte plastice, etc.

 

Completeaza mai jos formularul daca doresti sa aplici pe programul Start Up Nation in anul 2019

Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button