Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

„Start Up Nation va fi in 2018” – Ilan Laufer

Start-up Nation 2018: Vom avea 2 miliarde de lei, credite de angajament pentru noul program, spune ministrul Laufer

 

Antreprenorii cu firme mici și mijlocii noi vor putea să se înscrie la o nouă sesiune a programului Start -up Nation, ediția 2018, prin care statul urmează să acorde fonduri nerambursabile de maximum 200.000 de lei pentru investiții, a declarat, joi, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ilan Laufer, pentru StartupCafe.ro.

Astfel, în anul 2018, pentru programul Start Up Nation vor fi alocați 963 milioane lei, credite bugetare, bani destinați plăților din ediția 2017 a programului, iar pentru sesiunea 2018 vor fi alocați 2 miliarde de lei, credite de angajament.

Vinerea trecută, StartupCafe.ro a avertizat că în schița de buget 2018 de la Ministerul Finanțelor programul Start-Up Nation figura doar cu 963 de milioane de lei, credite bugetare, fără să fie alocate și credite de angajament, ceea ce ar fi însemnat că nu ajungeau bani și pentru o nouă ediție a programului, care să fie demarată în 2018.

 Solicitat de StartupCafe.ro pentru clarificări, ministrul Laufer a venit, joi, cu explicații, după ce s-a lămurit și el la Finanțe.

Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button