fbpx

Start-up Nation Romania 2017

Programul Start-up Nation Romania se apropie de lansare !

Vezi oferta noastra de consultanta completa pentru Programul STARTUP NATION.

 VEZI AICI pagina dedicata cu CONDITIILE ACTUALE!

Programul pentru stimularea infiintarii intreprinderilor mici si mijlocii “Start-up Nation – Romania” ar urma sa aiba alocat un buget de 500 de milioane de lei in anul 2017, insa sunt prevazute credite de angajamen de pana la 1,7 miliarde de lei, in proiectul de buget.
Potrivit ministrului Florin Jianu, antreprenorii vor putea primi pana la 50.000 euro pentru deschiderea unei mici afaceri.

 

Obiectiv: Obiectivul principal al programului il constituie stimularea infiintarii de noi intreprinderi mici si mijlocii, imbunatatirea performantelor economice ale start-up-urilor, cresterea potentialului de accesare a surselor de finantare si facilitarea accesului acestora la creditare.

De aici puteti descarca NORMELE DE IMPLEMENTARE START UP NATION

Masuri: Finantarea IMM-urilor noi infiintate si facilitarea accesului acestora la creditare.

Rezultate: Cresterea numarului de intreprinderi mici si mijlocii, cresterea numarului de locuri de munca in economie, cresterea gradului de tehnologizare a societatilor nou infiintate prin achizitionarea de tehnologii noi, innovative.

 

 

Ne poti scrie aici pentru consultanta pe acest program:

[contact-form to=’office@just-ideas.ro’ subject=’Program ROMANIA START UP’][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Comentariu’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

 

Follow me

Valentin Duță

Expert contabil membru CECCAR și consultant pentru fonduri europene și guvernamentale. Are o experiență profesională de 12 ani în contabilitate și conduce activitatea societății Just Ideas.
Valentin Duță
Follow me

Ultimele postari ale lui Valentin Duță (vezi toate)