Tu vino cu ideea, de restul ne ocupam noi!

Start-up Nation Romania 2017

Programul Start-up Nation Romania se apropie de lansare !

Vezi oferta noastra de consultanta completa pentru Programul STARTUP NATION.

 VEZI AICI pagina dedicata cu CONDITIILE ACTUALE!

Programul pentru stimularea infiintarii intreprinderilor mici si mijlocii „Start-up Nation – Romania” ar urma sa aiba alocat un buget de 500 de milioane de lei in anul 2017, insa sunt prevazute credite de angajamen de pana la 1,7 miliarde de lei, in proiectul de buget.
Potrivit ministrului Florin Jianu, antreprenorii vor putea primi pana la 50.000 euro pentru deschiderea unei mici afaceri.

 

Obiectiv: Obiectivul principal al programului il constituie stimularea infiintarii de noi intreprinderi mici si mijlocii, imbunatatirea performantelor economice ale start-up-urilor, cresterea potentialului de accesare a surselor de finantare si facilitarea accesului acestora la creditare.

De aici puteti descarca NORMELE DE IMPLEMENTARE START UP NATION

[dlm_email_lock id=”1072″ template=”NORMELE DE IMPLEMENTARE START UP NATION„]

Masuri: Finantarea IMM-urilor noi infiintate si facilitarea accesului acestora la creditare.

Rezultate: Cresterea numarului de intreprinderi mici si mijlocii, cresterea numarului de locuri de munca in economie, cresterea gradului de tehnologizare a societatilor nou infiintate prin achizitionarea de tehnologii noi, innovative.

 

 

Ne poti scrie aici pentru consultanta pe acest program:

[contact-form to=’office@just-ideas.ro’ subject=’Program ROMANIA START UP’][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Comentariu’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

 

Etichete:

Daca ti-a placut, distribuie pe:

Call Now Button